mamaplus

La 4 luni de când a născut, Lia Taburcean a vorbit în premieră despre băiețelul ei

-
//
15.04.2021

Pentru că a devenit mai sedentară în perioada pandemiei și stă mai mult acasă, interpreta Lia Taburcean a decis să își reanimeze interacțiunea cu admiratorii săi de pe rețelele sociale. Deși este mai secretoasă din fire, ea a decis totuși să scoată din casă câteva detalii pe care fanii săi le așteptau cu sufletul la gură. Bineînțeles, este vorba în mare parte despre noul ei rol de mamă, care îi place foarte mult.

În data de 8 ianuarie 2021 Lia a adus pe lume un băiețel pe care l-a numit Răzvan și chiar dacă lumea așteaptă măcar o poză cu el, artista a spus că o va face cu o sigură condiție.

”Îl veți vedea când va crește mare și dacă va avea dorința asta de a apărea la mama pe Instagram sau de a fi cunoscut, cu mare drag. Deocamdată nu postez nimic.”, spune interpreta.

Lia mai spune că are noroc de ajutorul soțului și al părinților săi care o ajută cu îngrijirea bebelușului, pentru că doar așa poate avea puțin timp liber pentru ea.

”Băiețelul meu este foarte energic… La început eram foarte îngrijorați, pentru că nu știam nimic, dar timpul le vindecă pe toate și ne învață foarte multe, așa că acum le descurcăm bine. Știu că sunt multe cupluri ca noi…”, mărturisește proaspăta mămică.

Menționăm că Lia Taburcean s-a căsătorit în toamna anului trecut cu Dumitru Macari.

mamaplus