mamaplus

La 21 de ani este însărcinată cu al patrulea copil: ”Oamenii mă critică, însă eu am ales să fiu fericită”

-
//
26.10.2021

O tânără în vârstă de 21 de ani, care este mama a trei copii și urmează să-l aducă pe lume pe al patrulea, a vorbit despre experiența ei și a mărturisit că deși lumea îi spune că n-ar trebui să fie mândră de faptul că e o mamă tânără, ea este foarte fericită.

Christa, o tânără de doar 21 de ani, a fost însărcinată în fiecare an din 2018, iar acum se pregătește să-l aducă pe lume pe cel de-al patrulea copil. Se va întâmpla în decembrie 2021 și, în ciuda faptului că a fost criticată dur pe rețelele sociale, ea susține că e fericită.

Deși are doar 21 de ani, Christa și soțul ei sunt împreună de mai bine de șase ani, au trei copii împreună și se pregătesc de venirea pe lume a celui de-al patrulea, iar de curând aceasta a făcut public un clip care a devenit viral.

”Nu ar trebui să fii mândră că ești însărcinată cu al patrulea copil când ai doar 21 de ani.”, i-au spus unii dintre internauții care o urmăresc pe rețelele sociale.

Fără să stea pe gânduri, ea s-a filmat fredonând piesa celebrei cântărețe Leona Lewis, ”Bleeding Love”: ”Nu-mi pasă ce spuneți, eu sunt îndrăgostită de tine.”

Totodată, tânără a făcut public și un mesaj inedit, în care a vorbit despre faptul că îi crește pe cei trei copii singură și se bucură de ajutorul soțul ei, care are un serviciu bun.

”Nu am ajutor, dar tatăl copiilor este un soț bun. Am decis să rămân acasă pentru că nu am încredere în creșe.”, a spus ea pe rețelele sociale.

De asemenea, alți internauți nu au ezitat să o complimenteze pentru faptul că este dedicată familiei ei.

”O familie frumoasă, nu înțeleg de ce oamenii critică tinerii care aleg să aibă copii devreme.”, i-a transmis un internaut, în timp ce un altul a comentat:”Te descurci de minune mămico, pur și simplu unii dintre oameni acționează nebunește”.

”Am 22 de ani și am patru copii, ce contează ce zic oamenii? Bebelușii sunt o binecuvântare.”, a mai scris un internaut.