mamaplus

Kate Middleton și-a născut cei trei copii cu ajutorul hipnozei

-
//
16.02.2020

Soţia Prinţului William a dat un interviu rar, pentru podcast-ul Happy Mum, Happy Baby, în care a vorbit despre felul în care îşi creşte ea cei trei copii, dar şi despre modul în care aceştia au venit pe lume, după ce mama lor a experimentat sarcina toxică.

“Aveam nişte stări groaznice dimineaţa, aşa că nu eram o gravidă prea fericită. Era de-a dreptul îngrozitor! Mă simţeam foarte rău, nu mâncam ce trebuia să mănânc, dar, cu toate astea, corpul era capabil să ia tot ceea ce avea nevoie pentru a creşte o nouă viaţă, lucru care mie mi s-a părut fascinant. În timpul sarcinilor mele toxice mi-am dat seama de puterea minţii asupra trupului, pentru că am încercat totul posibil ca să pot trece mai bine peste acea perioadă”, ”, a început ducesa de 38 de ani să se destăinuie.

Naşterea sub hipnoză implică relaxare şi autohipnoza înaintea şi în timpul naşterii.

“Există diferite nivele… Nu pot să spun că William stătea lângă mine şi-mi scanda nimicuri drăguţe în ureche. În niciun caz! Nici măcar nu l-am întrebat despre asta, dacă e de acord sau nu, eu mi-am dorit pur şi simplu să încerc aşa ceva. Pentru mine. M-am convins de puterea hipnozei, a meditaţiei, a respiratului adânc şi a lucrurilor de acest fel – lucruri despre care te învaţă în naşterea sub hipnoză – când mă simţeam foarte rău şi mi-am dat seama că aş putea controla întreaga situaţie în timpul travaliului”, a continuat Middleton.

mamaplus

Ducesa de 38 de ani a vorbit sincer şi emoţionant şi despre cum este să fie mama Prinţului George, a Prinţesei Charlotte şi a lui Louis, în cadrul unei iniţiative – care-i aparţine – despre primii ani de viaţă. Kate a fost întrebată despre acele aspecte din propria copilărie pe care ea îşi propune să le transmită mai departe copiilor ei.  

“Un aspect are de-a face cu calitatea relaţiilor. Adică acele momente pe care le petreci cu oamenii din jurul tău. Asta îmi amintesc din copilăria mea. Am avut o bunică minunată, care şi-a dedicat mult timp nepoţilor, s-a jucat cu noi, a făcut proiecte artistice cu noi, grădinărit în seră şi gătit, iar eu încerc să incorporez astfel de experienţe avute cu ea în viaţa copiilor mei.”, a mai adăugat Kate Middleton.