mamaplus

Kătălina Rusu: ”Sunt mamă 24/24. Uneori nici nu reușesc să mănânc„

-
//
27.04.2021

Interpreta Kătălina Rusu mărturisește că este mamă 24/24 de ore, pentru că micuța Melissa în vârstă de un an și trei luni îi umple fiecare zi, minut și secundă din viața ei. Fericirea ei a fost și mai mare atunci când micuța a început să facă primii pași, iar la scurt timp a descoperit că îi place să danseze și să o urmeze pe mama peste tot. Kătălina spune că petrece mai mult timp acasă, cu fetița, iar momentul ei preferat este seara, când soțul ei Andrei îi vine în ajutor.

”Seara, când vine soțul, eu îl aștept cu sufletul la gură și îi zic că îl așteaptă prințesa. Niciodată nu m-am gândit că o să am așa momente când o să mă așez pe scaun și pur și simplu o să stau. Cinci minute pur și simplu o să stau, fără ca să privesc televizorul, fără ca să mănânc ceva, fără ca să beau o cafea. Pur și simplu să stau în liniște.”, povestește tânăra mămică.

Kătălina mai spune că Melissa este o fetiță foarte activă și nu-i prea seamănă, pentru că în copilărie artista era foarte liniștită, cuminte și independentă.

”Melissa este dependentă de socializare, de atenție. Noaptea nu prea doarme și nici ziua nu doarme. Ei bine, acum are somnicul de prânz – poate să doarmă 20-30 de minute. Ea până la 9-10 luni nici atât nu dormea. Este o fetiță energică, activă, dansează, cântă, aleargă. De când a început să meargă, de fapt mai mult aleargă – și eu după ea. Nu vreau să vorbesc despre secrete, diete, pentru că uneori nu reușesc să mănânc.”, povestește Kătălina.

Artista spune că Melissei nu-i prea plac poveștile și nici să stea cuminte într-un singur loc. În schimb, micuței îi place mult să cânte și să danseze, semn că a moștenit dragostea pentru muzică de la mama.

Menționăm că interpreta Kătălina Rusu a devenit mămică anul trecut, în data de 31 ianuarie.

mamaplus