mamaplus

Jurnalista Natalia Morari este însărcinată: ”Important e să crezi și să nu renunți”

-
//
12.01.2021

La cei 37 de ani ai săi, jurnalista Natalia Morari arată formidabil și reușește să-și facă meseria la cel mai înalt nivel. Ea își sărbătorește astăzi ziua de naștere și a decis să publice o poză și un mesaj tradițional pentru o zi specială. Spre surprinderea tuturor urmăritorilor săi, Natalia a apărut într-o ipostază cât se poate de neașteptată – îmbrățișându-și călduros burtica de gravidă.

”37, salut! Tu ai venit să schimbi totul in viața mea. Deja o pot spune deschis - e pentru prima dată când ziua mea de naștere o întâlnesc cu o inimă vie care bate în mine. De acum încolo și pentru totdeauna Universul meu se va împărți la doi. Unora acest dar li se dă ușor, altora - ca mine - mai greu, însă nu există nimic imposibil. Important e să crezi și să nu renunți. Această minune n-ar fi fost posibilă fără de cel mai profesionist medic din lume Ana Josanu. Nu știu dacă îmi mai doresc azi altceva decât să devin o mamă bună - ideală oricum n-am cum să fiu.”, scrie Natalia Morari.

Pe cât de WOW este această veste, pe atât de frumoasă și pozitivă este Natalia în noul său rol. Menționăm că jurnalista se află într-o relație de ani buni cu omul de afaceri Chiril Lucinschi.