mamaplus

Înduioșător! Fetița Svetlanei Sainsus a spus primul cuvânt și acesta nu este ”mama”

0
//
28.01.2021

Micuța Lia în vârstă de aproximativ 11 luni este atât de adorabilă, încât urmăritorii de pe rețelele sociale nu o scapă din priviri nici pentru o secundă. Chiar ieri, mămica ei a postat câteva imagini cu ea în timp ce admira pentru prima oară fulgii de zăpadă. Lia era foarte entuziasmată, la fel cum se întâmplă de fiecare dată când află, vede sau spune ceva nou. Recent, fetița Svetlanei Sainsus a rostit primul cuvânt din viața ei, iar mămica ei a prins momentul.

Chiar dacă s-ar fi așteptat să zică ”mama”, micuța Lia a ales să fie fata tatei. Vezi cum s-a întâmplat totul.

Tradiția din bătrâni spune că atunci când un copil începe abia să vorbească și rostește întâi cuvântul „tată”, mama sa ”va mai face un băiat”. Pe de altă parte, cercetătorii sunt de altă părere. Ei spun că motivul pentru care bebelușii spun „tata” prima dată este pentru că figura paternă este prima persoană de care sunt „separați”. De altfel, conform statisticilor, cei mai mulți copii spun prima dată cuvântul „tata”.

Menționăm că Lia va împlini un anișor pe 1 martie, iar întreaga familie așteaptă cu nerăbdare acest eveniment unic și frumos. Svetlana Sainsus mai are un băiețel în vârstă de 13 ani.