mamaplus

Gina Pistol, probleme de proaspătă mămică: ”Sunt foarte buimacă, amețită, aiurită…”

0
//
21.09.2021

Gina Pistol și-a dorit foarte mult să devină mamă și chiar dacă medicii îi dădeau puține șanse, minunea s-a întâmplat. În urmă cu șase luni a adus pe lume o fetiță, care i-a schimbat total viața și i-a adus multă fericire. Gina se află în continuare în concediu de maternitate și a vorbit deschis despre problemele cu care se confruntă chiar și după ce a născut.

Ea a povestit despre dificultățile pe care încă le întâmpină de când a devenit mamă și a mărturisit că încă are ceea ce se numește “mom brain”, fiind extrem de sensibilă și având o capacitate de concentrare mai scăzută.

„Ideea este că nu mă mai pot concentra absolut deloc. Sunt foarte buimacă, foarte amețită, foarte aiurită. Empatică oricum eram, acum sunt și mai rău. Sunt foarte sensibilă. Întrebarea mea este când o să-mi revin? Când?”, a povestit Gina Pistol.

„Am apucat să citesc câteva mesaje de la alte mămici și, sinceră să fiu, nu m-au încurajat deloc. Speram să-mi revin așa în câteva săptămâni, dar se pare că o să mai dureze. (…) Am o problemă atunci când sunt expusă la mulți stimuli. (…) Iar dacă 2-3 persoane vorbesc în același timp și mai primesc și mesaje pe WhatsApp sau e gălăgie în jurul meu, sunt copleșită. Mă blochez, nu știu ce să fac. Pur și simplu îmi vine să sap o groapă și să mă ascund în ea ca să mă liniștesc.Trebuie să învăț să le gestionez mai bine ”, a mai completat tânăra mămică.

Vedeta și-a amintit când a ieșit în oraș într-o seară și nu se putea concentra la toată lumea din jur.

mamaplus

Gina Pistol și Smiley au evitat până în acest moment să arate fața micuței, în dorința lor de a o proteja., ceea ce i-a nemulțumit pe fani. Totuși, în ciuda acestui fapt, Gina Pistol este extrem de activă pe rețelele de socializare și nu ezită să dezvăluie numeroase aspecte și detalii din viața ei de zi cu zi, în calitate de mamă.

Vedeta mărturisește că majoritatea persoanelor care au văzut-o pe micuța Josephine Ana Maria, au spus că fetița seamănă cu tatăl său, însă mama a găsit și trăsăturile pe care micuța le are de la ea.