mamaplus

Gina Pistol, atacată pe internet: ”Nu vreau să explic de ce nu îmi arăt copilul”

0
//
26.07.2021

Să fii urmărită de peste un milion de oameni pe internet nu-i lucru ușor, mai ales dacă vorbim și despre mesajele răutăcioase, dincolo de viața roz care o afișează vedetele. Nici Gina Pistol nu a fost scutită de comentarii negative la adresa ei după ce a anunțat că nu își va arăta micuța în mediul online.

Vedeta le-a povestit urmăritorilor că nu i se pare deloc normal ce i se întâmplă, însă acum lămurește și motivul pentru care nu vrea să-și posteze fetița pe rețelele de socializare, deoarece internetul este plin de pericole și oricând ar putea să i se întâmple o situație similară.

”Postasem unul dintre mesaje după care l-am șters și l-am repostat, e ca un semnal de alarmă, nu mi se par normale astfel de mesaje, se vede clar că doamna respectivă are o problemă și nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală, unde de aia. De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme”, a spus Gina Pistol pe InstaStory.

Mai mult decât atât, Gina a mai povestit o întâmplare șocantă: s-a trezit la poartă cu o femeie care o amenința! 

”Ceea ce mă întristează e că în lumea asta virtuală sunt și copii și adolescenți, oameni mai sensibili la astfel de mesaje, energii, și asta cu mesajele e că pot să le dau block, dar m-am trezit cu femei de genul ăsta și la poartă… asta e trist”, a mai spus Gina Pistol pe Instagram.