mamaplus

Gigi Hadid a povestit cum a făcut față schimbărilor de dispoziție în sarcină

0
//
27.07.2021

Modelul american Gigi Hadid nu are nimic de ascuns despre perioada în care a fost însărcinată și despre experiență de mamă. De la nașterea fiicei sale, Khai, în urmă cu zece luni, supermodelul a vorbit deschis despre experiența de a avea un copil. Vedeta a discutat despre anxietate și sarcină, dezvăluind că un obicei mai vechi a ajutat-o să-și învingă temerile și să-și regăsească echilibrul.

„În timpul sarcinii am ținut un jurnal pe care l-am numit jurnalul meu bun și unul pe care l-am intitulat jurnalul rău. Nu erau atât de literare, unul era mai mult pentru amintiri, pentru Khai”, a povestit Gigi Hadid pentru ediția din 14 iulie a revistei Harper’s Bazaar’s.

Jurnalul bun și jurnalul rău

„Jurnalul rău”, cum l-a denumit vedeta, a fost creat pentru zilele grele, în care simțea că anxietatea o făcea să se întrebe dacă va fi în stare să-și crească bine copilul. „Era pentru anxietate și pentru zilele în care mă întrebam ‘Sunt destul de bună ca mamă?’. N-am vrut să mă simt vinovată că simt aceste lucruri sau fiindcă scriu aceste lucruri”, a adăugat ea.

mamaplus

Supermodelul a explicat de nu a ținut un singur jurnal: „Mi-a plăcut separarea. Poate că într-o zi îi voi da lui Khai jurnalul rău ca să înțeleagă.”

Gânduri notate pe chitanțe

Gigi Hadid a mai spus că atunci când simte nevoia să-și aștearnă gândurile pe hârtie, are tot ce-i trebuie la îndemână: „Scriu pe spatele chitanțelor și le pun într-o agendă. Nu e ceva special, jurnalele mele sunt peste tot în casă. Îl iau pe cel mai apropiat și scriu”, a explicat vedeta.

Supermodelul a mai spus că își notează gândurile și pe caietele pe care obișnuiește să deseneze. Pentru ea, să stea, să gândească și să scrie este un hobby pe care l-a cultivat înainte de izbucnirea pandemiei. Iar acest obicei creat din plăcerea de a reflecta s-a dovedit decisiv pentru a învinge anxietatea în timp ce era însărcinată.