mamaplus

Gemenele prezentatoarei Anna Danilcenco împlinesc astăzi 10 ani

-
//
29.07.2020

Sofia și Anastasia sunt ca două picături de apă, au caractere puternice și o fac pe mama foarte mândră de fiecare dată când reușesc câte ceva la școală sau în activitățile lor preferate. Pentru că marchează azi jubileul de 10 ani, gemenele primesc zeci de felicitări de la prieteni și admiratorii de pe rețelele sociale. Cel mai scump cadou a venit însă din partea mamei, care le-a adus în dar multe baloane și a pus la cale o surpriză frumoasă pentru ele.

mamaplus

Prezentatoarea TV Anna Danilcenco este încântată să fie mămica unor fete atât de active și pline de idei noi. Ele adoră să călătorească împreună, iar vara aceasta și-au propus să viziteze câteva locații pitorești din Moldova.

mamaplus

Despe misiunea de a fi mamă, Anna Danilcenco a vorbit într-un interviu pentru MamaPlus.md: ”Minunat și complicat în același timp, pentru că trebuie să le fii exemplu în toate. Noi suntem o familie foarte prietenoasă, iar relațiile noastre nu sunt construite pe dominarea mamei asupra fetelor. Tradiția noastră este ca în fiecare seară să ne adunăm împreună și să povestim cum a trecut ziua.

Sofia și Nastea s-au născut femei. Mă refer la faptul că unele femei se „creează”, însă fetele mele au aceste trăsături de la naștere. Nu ne plac pantalonii și preferăm rochițele. Avem pantaloni în garderobă, dar este o problemă să îi purtăm chiar și în sezonul rece. Le plac foarte mult fundițele, mărgelele. Au câte 3 sticluțe de parfum fiecare...”

mamaplus
mamaplus