mamaplus

Fiul de 6 ani al Annei Lesko are probleme de sănătate din cauza telefonului și a tabletei

0
//
18.01.2021

Anna Lesko este mama unui băiețel superb, pe nume Adam, în vârstă de 6 ani. Artista petrece mult timp alături de fiul ei, mai ales că atunci când este posibil, copilul își însoțește mama și la unele evenimente muzicale sau apariții TV. Extrem de preocupată de dezvoltarea armonioasă a copilului ei, Anna Lesko nu se ferește să ia măsuri radicale, atunci când este cazul. Recent, ea a descoperit că Adam a început să aibă probleme cu vederea și l-a dus la un consult de specialitate.

Decizia luată de artistă a venit în urma unui consult medical al băiețelului.

„Adam este foarte bine. Îl car peste tot. La clipuri, emisiuni. E cu mine. E foarte bine. Dar i-am redus tableta. Nu mai are voie. Am fost la doctor și nu este bine. În această perioadă cu pandemia prin care încă trecem, nu că n-ar fi vazut Adam bine, dar a fost un control de rutină. Când s-a uitat în mușchiul ochiului, a văzut că mușchiul respectiv este cam obosit. Mi-a spus clar. Nu telefon, nu tabletă. Să nu fie ca un fel de pedeapsă, evident, pentru copil. Să aibă o altă preocupare. El are curte. Are unde, dar s-a plictisit până și de asta.

A reacționat bine la interdicție. Cu Adam merge foarte bine dialogul. Doamna doctor i-a explicat, eu i-am explicat, și, știi că dacă le explici copiilor și insiști un pic pe o chestie, chiar încep să înțeleagă. Normal că vrea să mă păcălească în fiecare zi. Îmi spune ce bine arăt, și după aceea: ‘Pot să stau un pic? Promit că doar 10 minute’. Noțiunea timpului la el e de o oră, trei”, a povestit Anna Lesko la Pro TV.

Artista a decis să își încurajeze din ce în ce mai mult băiatul să își petreacă timp în natură, motiv pentru care are grijă întotdeauna să propună activități în aer liber împreună cu băiețelul ei.

mamaplus