mamaplus

Fiica Angelei Gonța împlinește azi 6 ani. Ce cadou i-a cerut mamei

-
//
08.06.2020

Nu se lasă fotografiată sau filmată cu una cu două, este o fetiță sârguincioasă și a așteptat cu nerăbdare ziua ei de naștere. Acum 6 ani, prezentatoarea Angela Gonța devenea mămică pentru prima oară, strângându-și în brațe boțul de fericire. Acum, Ecaterina este o domnișoară în toată firea, iar zilele trecute a încercat să-i dea indicii mamei sale cam ce și-ar dori de ziua ei.

Angela a făcut un filmuleț în care a surprins-o pe ascuns pe fiica sa. Domnișoara Ecaterina și-a rugat mama următoarele: ”poate le spui colegilor de la lucru că azi e ziua copilului tău (ziua mea) și poate ei te vor lăsa puțin și seara să te duci. Dar, înainte să pleci, să-mi dai un cadou: o îmbrățișare...”

mamaplus

La 6 ani ai săi, Ecaterina este foarte ageră și descurcăreață, iar Angela a mărturisit într-un interviu că micuța a început să vorbească încă de la vârsta de un an. Fiica sa este bilingvă, ea învățând limba rusă de la bona sa, pe care o adoră și alături de care își petrece majoritatea timpului.

Ecaterinei îi place mult să copilărească, însă deocamdată nu-și dorește un frățior sau o surioară.

”Am discutat într-o bună zi dacă își dorește un frate sau o soră și reacția ei a fost că nu avem nevoie de probleme, pentru că ”va dormi în patul meu”, apoi ”îmi va lua hainele”... Odată m-a întrebat însă de ce lucrez atât de mult. I-am spus că îmi place, că așa avem un venit... Și ea mi-a zis: ai putea să faci o sută de copii, să-i pui la lucru și noi cu tine să petrecem timp?”, a povestit Angela Gonța într-o emisiune televizată.

mamaplus

Cu siguranță, urmează încă multe surprize frumoase din partea Ecaterinei, care se maturizează văzând cu ochii, iar într-o bună zi va păși pragul școlii.