mamaplus

Fiica Adrianei Ochișanu, într-o imagine adorabilă. Cum arată acum Mihaela

-
//
10.01.2021

Îndrăgita interpretă de muzică populară de la noi, Adriana Ochișanu, își iubește fiica la nebunie, iar de fiecare dată când vorbește despre ea sau ne povestește vreo șotie nouă pe care a făcut-o micuța, o face cu multă dragoste. Dacă tot n-am văzut demult poze noi cu Mihaela, mămica ei a decis să ne facă o surpriză și a publicat o imagine de colecție cu fiica sa.

mamaplus

Adriana și micuța Mihaela, alături de Cornelia și Marcel Ștefăneț și alți prieteni se află momentan într-o vacanță superbă în stațiunea montană Rânca - Transalpina, din România. Fiind o gașcă veselă, ei ne delectează zilnic cu imagini rupte din poveste, cu multă zăpadă și priveliști superbe.

În mai puțin de o lună, Mihaela va împlini 4 anișori. Ea adoră să învețe și să recite poezii, să facă aplicații cu hârtie colorată și să meargă la grădiniță.

Menționăm că interpreta Adriana Ochișanu a devenit mămică pentru a doua oară la vârsta de 38 de ani. Adriana mai are un fecior în vârstă de 21 de ani din prima căsnicie cu Corneliu Botgros.

mamaplus