Celebra interpretă Victoria Lungu a ajuns pe primele pagini ale tabloidelor din România, după ce a povestit într-un interviu televizat detalii șocante despre momentul în care a stat imobilizată la pat timp de șapte luni. Artista a dezvăluit că ar fi fost ținta unui asasinat la comandă și se pare că accidentul nu a fost unul întâmplător.

La acea vreme, Victoria Lungu se iubea cu un bărbat mult mai tânăr și primea amenințări din partea rudelor tânărului care nu o acceptau. Ea a povestit că a fost implicată într-un accident rutier grav. În acele clipe artista se afla în mașină alături de iubitul ei, moment în care un taximetrist a intrat în mașina lor fără ezitare. În dimineața respectivă, atunci când a avut loc tragedia, nu mai era nimeni pe acea stradă, în afară de mașina în care se afla ea și taximetristul, pe care îl văzuse dinainte:

”Am fost și în moarte clinică, după aceea trebuiau să mă scoată din comă ca să mă opereze și băiatului care era lângă mine nu i s-a întâmplat absolut nimic, eu asta mă gândeam, de ce? A durat foarte mult reabilitarea mea, a fost un moment groaznic, am rămas fără muncă, cu un copil mic lângă mine”, a povestit Victoria Lungu, în emisiunea Acces Direct.

A stat internată trei luni în spital și alte șapte luni a fost imobilizată la pat, însă Victoria Lungu nu s-a dat bătută și a luptat pentru a nu-și lăsat fetița singură pe lume.

”Nu puteam să mă ridic, aveam 40 de kilograme, 39. Fetița era clasa a V-a, norocul meu cel mare a fost că s-a maturizat, eu plângeam când venea la mine la spital și mi-a spus să nu plâng, că i-am spus că o să plâng doar atunci când o să mor și asta mi-a dat putere, să fiu puternică pentru ea”, a adăugat Victoria Lungu.