O femeie în vârstă de 30 de ani, care așteaptă un copil cu soțul ei, în vârstă de 60 de ani, a vorbit despre comentariile negative pe care le-a primit pe rețelele sociale după ce a dezvăluit că a rămas însărcinată cu un bărbat mult mai în vârstă decât ea.

Larry și Mindy Mikla trăiesc în Florida, Statele Unite ale Americii și au început să iasă împreună în 2015, la scurt timp după ce femeia a fost implicată într-un accident rutier, iar bărbatul a ajuns la fața locului în calitate de polițist. La scurt timp, cei doi s-au îndrăgostit iremediabil, în ciuda diferenței de vârstă de 30 de ani dintre ei, iar un an mai târziu s-au căsătorit. Acum, ei așteaptă primul copil împreună, însă după ce au dezvăluit vestea pe rețelele sociale, ei s-au confruntat cu un val de ură.

”Acel copil nu va avea tată peste 5-10 ani”, ”E trist că acel copil nu-și va vedea tatăl îmbătrânind alături de el.”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

În cadrul unui interviu, Larry și Mindy au vorbit despre valul de ură cu care s-au confruntat pe rețelele sociale din cauza ddiferenței de vârstă. De asemenea, ei au subliniat că au existat oameni care le-au spus că el arată ca bunicul ei, iar că relația lor este vulgară.

Valul de ură s-a intensificat atunci când a dezvăluit că vor deveni părinți

”De când am dezvăluit că sunt însărcinată, m-am confruntat cu un nou val de ură, oamenii îmi spuneau cât de egoistă sunt. Ce e amuzant e că nimeni nu ne-a spus în față aceste lucruri, doar le-au trântit sub formă de comentarii pe rețelele sociale. Sunt niște războinici în spatele tastaturilor. Nu ne-ar spune niciodată în față aceste lucruri, dar n-au nicio problemă să tasteze vorbe urâte.”, a mărturisit femeia.

În ciuda comentariilor negative, cei doi soți spun că încearcă să se bucure din plin de această perioadă și așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a copilului lor. Totodată, ei spun că se concentrează și să le răspundă oamenilor care și-au arătat susținerea față de ei.

mamaplus
mamaplus