Tatăl unei fetițe de aproape doi ani din Belgia a găsit cea mai haioasă variantă de răspuns atunci când partenera sa de viață întreabă ce face fetița lor. Acesta editează fotografii și o pune pe micuță în ipostaze extreme, iar imaginile au devenit virale în mediul social, scrie Unilad.

Kenny Deuss locuiește în Anvers, Belgia, și a început să posteze fotografiile pe Instagram în octombrie 2019. Prima postare o arată pe fiica sa photoshopată într-o navă spațială, echipată cu un costum de astronaut.

mamaplus

În lunile care au urmat, fetița poate fi văzută așezată ”pe marginea unei stânci”, mergând pe un skateboard și chiar în brațele președintelui american Donald Trump.

mamaplus

Aventurile fetiței nu s-au oprit aici. Mai târziu este văzută mergând pe o frânghie strânsă între munți, conducând o mașină și chiar luptându-se cu sabii luminoase – în stil Star Wars – alături de tatăl ei. Kenny a atras atenția a mii de oameni pe Instagram și are acum peste 23.000 de adepți.

El postează cel puțin o dată pe săptămână pentru a-și menține fericiții urmăritori, iar unele dintre cele mai apreciate postări ale sale arată copilul într-un apel Zoom cu Trump și conducând o mașină. El a spus că a început să editeze fotografiile într-un mod haios după ce iubita sa a trebuit să se întoarcă la muncă și îi cerea mereu detalii despre starea fetiței.

”M-a tot întrebat prin mesaje dacă îi pot trimite o fotografie ca să știe că Alex este în siguranță. Apoi am decis să fac ceva frumos din asta. De fiecare dată am arătat-o ​​pe fiica noastră într-o situație periculoasă diferită.”, spune tatăl fetiței.

El a mai adăugat că iubita sa crede că este genial ce face el. De cele mai multe ori, el încearcă să editeze fotografia, astfel încât să nu pară prea reală, dar totodată să te pună la încercare.

mamaplus