Fă cunoștință cu unul dintre cele mai neobișnuite cupluri din lume. Un cuplu din Ecuador a intrat în istorie după ce a adus pe lume primul copil. Aparent, nimic neobișnuit, însă acest cuplu este format dintr-un bărbat care a devenit femeie și o femeie care a devenit bărbat. Cum a fost posibil?

Fernando Machado, care a fost femeie și Diane Rodriguez, care a fost bărbat au scris istorie. Cei doi formează una dintre cele mai neobișnuite familii de transsexuali din lume. Aceștia au reușit să devină părinții unui bebeluș conceput fără niciun ajutor medical. Acest lucru a fost posibil pentru că niciunul dintre ei nu a recurs la operația de schimbare de sex. Astfel, Fernando a purtat copilul său și al partenerei sale, Diane timp de 9 luni.

„A fost dorința amândurora și nu fost nimic biologic sau legal care să ne împiedice, așa că ne-am hotărât să o facem. Trăim ca un bărbat și o femeie. Eu sunt un transsexual femeie și Fernando este un transsexual bărbat. Procesul prin care am trecut amândoi ca să ajungem aici a fost complex pentru fiecare dintre noi. Cunoscându-ne drepturile, am decis să ne mărim familia”, a declarat Diane Rodriguez.

Fernando s-a bucurat de sprijinul familiei în decizia sa de a deveni bărbat, simțind că nu se regăsește în corpul de femeie. Din nefericire, lucrurile au stat cu totul altfel pentru Diane, a cărei hotărâre de a deveni femeie i-a făcut pe apropiați să se îndepărteze, iar ea nu a avut parte de susținere în acest sens și a trebuit să se descurce mai mult singură.

Cei doi formează un cuplu din anul 2014, când s-au cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare, iar acum se simt foarte fericiți că au reușit, fără complicații, să aducă pe lume un bebeluș sănătos.

mamaplus