Povestea lui a făcut înconjurul lumii! Ryan Sanderson, în vârstă de 24 de ani, avea nouă săptămâni de trecere de la femeie la bărbat când a descoperit că va avea un copil. Aflarea veștii că este însărcinat în 10 săptămâni a fost un „șoc uriaș'. Student la teatru din Rochdale, Manchester, a fost uimit de testul pozitiv, dar a decis să întrerupă imediat tratamentele hormonale pentru a-i da naștere fiului, Hendrick, acum în vârstă de doi ani.

Ryan susține că știa că este bărbat „de la vârsta de șapte ani” și de atunci s-a luptat cu identitatea sa de gen. Dar, în ciuda dificultăților sale cu disforia corporală pe tot parcursul sarcinii, a fost mândru că a dat naștere fiului său și acum așteaptă cu nerăbdare să-și crească mica familie.

„Nu am crezut că pot rămâne însărcinată când am luat testosteron până când am aflat că sunt. Cred că mai mulți bărbați trans trebuie să înțeleagă că pot rămâne însărcinate. Fostul meu partener avea impresia că este infertil, dar nu a fost cazul.

M-am luptat atât de mult să devin adevăratul meu „eu' și chiar a trebuit să merg la un medic de familie pentru a obține testosteron. Știam că sunt bărbat de la șapte ani și am devenit la 19.

De când am apărut ca Ryan, am simțit această libertate pe care nu am simțit-o niciodată ca fată, fac lucruri pentru mine în loc de ceea ce societatea consideră că anumite genuri ar trebui să facă.

Am ajuns să aflu în timpul unei vizite la medic că eram însărcinată în zece săptămâni după ce am luat testosteron timp de nouă săptămâni. A fost un șoc imens, dar, deși eram îngrijorat de ceea ce ar putea produce testosteronul asupra dismorfiei corpului meu, am știut imediat că vreau să am un copil.

Am crezut că este soarta, nu am fost niciodată un adept devotat al religiei, dar am simțit că este un semn să am un copil înainte de a continua tratamentele cu testosteron. De când îl am pe Hendrick, el a devenit totul pentru mine', a declarat Ryan Sanderson, potrivit Mirror.

mamaplus
mamaplus
mamaplus