Deşi naşterea copilului lor trebuia să le aducă o mare bucurie, o tânăra mămică a aflat la scurt timp după ce şi-a adus fiul pe lume că este înşelată. Şocul a fost puternic deoarece aceasta a aflat că tatăl micuțului a fugit cu propria sa mamă. Femeia, în vârstă de 24 de ani, a fost șocată să afle că iubitul său, în vârstă de 29 de ani, cu care era într-o relație de trei ani, avea în paralel o aventură cu propria ei mamă.

Jess Aldridge a declarat pentru publicația The Sun că partenerul ei, Ryan Shelton, a fugit de acasă, împreună cu mama ei, Georgina, în vârstă de 44 de ani, imediat după ce ea s-a întors cu fiul lor de la maternitate.

„Este trădarea supremă. Te aștepți ca o bunică să se îndrăgostească de copil, nu de tatăl lui”, a mărtusit înlăcrimată mama.

Cum a început coşmarul pentru tânăra mămică

Cei trei locuiau împreună în aceeaşi casă, astfel încât bunica să o poată ajuta pe fiica ei cu creșterea celor mici. Jess Aldridge și Ryan Shelton au împreună doi copii, o fiică pe nume Georgina, în vârstă de un an, și fiul nou-născut, Reuben.

Tânăra a mărturisit faptul că începuse să simtă unele lucruri cu câteva luni în urmă, mai exact în perioada pandemiei, când au fost nevoiți să petreacă majoritatea timpului împreună în casă.

„Am fost blocați mult timp în locuință din cauza carantinei. A fost extrem de greu, mai ales că ei flirtau mereu. Mă simțeam inconfortabil, a fost o experiență oribilă”, a mai povestit femeia.

În ciuda faptului că bunicul copiilor și soțul Georginei, Eric, locuia și el alături de ei, bunica și ginerele său petreceau nopțile pe ascuns în bucătărie.

Episoadele de genul au continuat, iar Jess Aldridge susține că l-a și suprins la un moment dat pe iubitul său în timp ce o îmbrățișa tandru pe mama sa.

„Ea purta mereu rochii scurte și mulate, chiar când stăteam cu toții și ne uitam la televizor pe canapea. Făcea orice pentru a-i atrage atenția. A fost dezgustător”, a mai spus Jess Aldridge.

La un moment dat, tânăra și-a făcut curaj și a confruntat-o pe mama și pe iubitul ei, în speranța că va obține explicații, însă ei au negat totul. Situația s-a schimbat radical când Jess Aldridge a fost internată la spital pentru a naște. Înainte de a intra în sala de operații, aceasta a primit un mesaj din partea iubitului ei, în care îi spunea că s-a săturat să fie acuzat pe nedrept, astfel vrea să pună punct relației.

În cele din urmă, mama şi iubitul tinerei au recunoscut că au o relație, iar apoi au oficializat povestea lor şi pe rețelele de socializare.

„Mama mi-a spus că nu s-a putut abține să nu se îndrăgostească de Ryan. A planificat totul cât timp eu am fost însărcinată. Tatăl meu este devastat. Ea ar fi trebuit să fie o bunică iubitoare și grijulie, în schimb a fugit cu iubitul meu. Am inima frântă. Mi-am pierdut și mama și tatăl copiilor”, a spus Jess Aldridge.

mamaplus