Un drum la cumpărături include de cele mai multe ori şi haosul organizării atunci când eşti părinte, însă Caroline Akhtar nu s-ar fi gândit niciodată cât de rău pot ajunge lucrurile dacă-i scapă din ochi pentru doar câteva secunde pe cei mici. Plecase sâmbătă până la un magazin împreună cu partenerul ei Azzy, fiul lor de patru ani – Jacob şi fiicele Frankie, de trei ani şi Eliza, de doar un an, pentru a cumpăra o sfoară pentru uscarea hainelor.

În ciuda faptului că nu erau de multă vreme plecați de acasă, micuțul Jacob a observat o toaletă expusă chiar în mijlocul magazinului şi a ştiut de îndată ce are de făcut. Câteva secunde au fost tot ce a avut nevoie pentru a pregăti o surpriză colosală părințlor săi.

„Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. J şi-a făcut nevoia, nevoia foarte mare, într-una dintre toaletele expuse la magazinul B&Q. Intrasem doar pentru a cumpăra sfoară pentru uscarea hainelor, m-am întors pentru o secundă şi când m-am uitat J stătea pe una dintre toalete. Am alergat să îi spun să se dea jos, dar era prea târziu. Am plecat să iau şervețele şi m-am întors la el. Stătea încă acolo pentru că «trebuia să termine», iar soțul nu ştia ce altceva să facă. Tânărul vânzător de acolo nu s-a putut opri din râs, dar a ignorat complet situația, nu-l putea învinovăți pe băiat”, a povestit Caroline, pe Facebook.

Părinții au rămas complet şocați la început, neştiind cum să reacționeze, mai ales că incidentul avusese loc într-un magazin în care se aflau şi alți clienți, pe lângă persoanele angajate. Ulterior însă au văzut partea amuzantă a situației. Totuşi, tatăl a fost mai puțin încântat când a fost nevoit să scoată excrementele din toaletă.