Surorile triplete din statul american California – Gina, Nina și Victoria, sunt de nedespărțit încă din prima zi de când au venit pe lume. Mare le-a fost bucuria atunci când au aflat că au rămas însărcinate în același timp. Mezina Nina va deveni mamă pentru prima oară, Victoria își va aduce pe lume al doilea copil, iar Gina va deveni de trei ori mamă.

Victoria are acasă o fetiță de doi anișori și urmează să nască un băiețel în luna iulie. Și Nina așteaptă un băiețel, pe care îl așteaptă în jurul datei de 28 august 2022. Cea mai mare dintre surori, Gina, va naște al treilea copil, o fetiță, în luna noiembrie. Ea mai are un băiețel de 8 ani și o fiică de cinci anișori.

mamaplus

”Faptul că suntem însărcinate în același timp este ca un vis care a devenit realitate. Este incredibil, dar adevărat. Abia aștept să ne ținem în brațe bebelușii. Partea interesantă este să ne împărtășim emoțiile, să urmărim zi de zi cum se schimbă poftele și dispoziția... Un alt lucru minunat este să ai alături surorile tale în tot acest traseu minunat.”, a mărturisit Nina.

Surorile nu au planificat să rămână însărcinate în același timp

Nina a mărturisit că ea și soțul ei încercau de mai bine de un an să conceapă un copil, în timp ce Victoria a făcut anunțul despre sarcină de Ziua Recunoștinței. Nina a dat vestea de Crăciun și imediat după asta, au decis să o încurajeze și pe Gina să-și mărească familia.

”Nu eram sigură, pentru că copiii mei sunt deja mari. După câteva încercări, am reușit și noi. Este atât de vesel, suntem foarte norocoase!”, povestește Gina.

Gina suferise un avort spontan doi ani în urmă și după aceea au decis împreună cu soțul ei că nu vor mai avea copii. Se pare că destinul a avut alte planuri pentru ei.

mamaplus
mamaplus