O fotografie cu toată familia într-o grămadă de frunze galbene, să cumpărați impermeabile în stil family look și neapărat să vă înscrieți la bazinul de înot – noi am ales cele mai în vogă ocupații pentru toată familia, pe care trebuie să reușiți să le faceți în această toamnă.

Trand-uri de familie: ce reușim până la sfârșitul toamnei. Sfaturi utile

1. Să cumpărați aceleași haine

O familie îmbrăcată în haine de același fel – este nu doar în trend dar și distractiv. Dacă aveți încredere în psihologi, atunci trebuie să știți, că în opinia lor, aceasta este o metodă perfectă de consolidare a familiei dvs. Apropo, family look – este o distracție nu doar pentru fetițe mari și mici. Reprezentanții sexului puternic la fel pot fi atrași în această activitate. Pulovere, geci sau cel puțin câte un chipiu de același fel cumpărați bărbaților voștri.

Unde? În ultima perioadă, doar un leneș nu apelează la serviciile unui croitor, astfel încât puteți foarte ușor să vă alegeți cu astfel de vestimentație. Sau puteți face comandă într-un magazin online cu livrare în Moldova. De exemplu, pe aliexpress.com

Trand-uri de familie: ce reușim până la sfârșitul toamnei. Sfaturi utile

2. Să faceți o sesiune foto în parc

Desigur, puteți spune că este o idee banală. Și vremea din ultima săptămînă nu a bucurat. Și veți avea dreptate. Dar...frunzele de toate culorile toamnei, ultimele raze calde ale soarelui, plasa de păianjen care strălucește pe ramurile arborilor. Aceste fotografii vă vor încălzi sufletul în serile lungi de iarnă, nu mai rău decât o plapumă din lână. Iar dacă veți imprima o fotografie pe care o veți pune într-o ramă, căldura emanată va fi și mai mare.

Unde? Favorit la acest capitol în municipiul Chișinău – este Dendrariul din sectorul Buiucani. Acolo veți găsi unele dintre cele mai frumoase peisaje, iar dacă veți merge acolo ziua, cel mai puțin probabil, că cineva va nimeri în cadru.

Trand-uri de familie: ce reușim până la sfârșitul toamnei. Sfaturi utile

3. Să vă înscrieți la bazinul de înot

În ajun de vreme ploioasă și geroasă – înotul este nu doar plăcut, dar și util. Piscina este locul perfect pentru a vă întări sistemul imunitar în ajun de

iarnă. Medicii nu recomandă începerea înotului în sezonul rece, în special copiilor de la 6 luni până la 3 ani. Sezonul potrivit pentru a începe să practicați agest gen de sport – toamna și primăvara. Așa dar grăbiți-vă. Înotul - este unul din principalele metode de călire, care întărește sistemul cardio-vascular, dezvoltă aparatul respirator. În sezonul rece al anului, înotul este foarte util în profilaxia bolilor respiratorii.

Unde? În Chișinău există suficiente bazine de înot, unde se ocupă inclusiv cu bebeluși. Rămâne doar să alegeți ce vă place și ce vă permite buzunarul. Vedeți mai jos lista piscinelor din Chișinău: http://mamaplus.md/ru/posts/741/

Trand-uri de familie: ce reușim până la sfârșitul toamnei. Sfaturi utile

4. Desenatul în baie

Inovație pentru micii pictori talentați, cărora le place să deseneze oricând și oriunde. Mai exact, pentru părinții lor. Va fi mai ușor să spălați de pe teracotă desenele făcute cu aceste creioane, decât cu careoca sau creionul dermatograf al mamei. Iar dacă vă veți alătura piciului, veți avea încă o modalitate de a petrece timpul împreună cu familia.

Unde? Creioanele inofensive pentru baia dumneavoastră le puteți comanda în magazine online, precum iherb.com. Producătorul scrie, că acestea sunt ecologic pure, totuși însă nu recomandă să fie mâncate. Livrarea se face și în Moldova.

Trand-uri de familie: ce reușim până la sfârșitul toamnei. Sfaturi utile

5. Să faceți comandă de costumul pentru Revelion

Cu siguranță știți, că sărbătorile de iarnă în curând vor bate la ușă. De aceea trebuie să vă pregătiți costumele de carnaval din timp. Dacă alegerea costumului este un proces dificil pentru dvs., reveniți atunci la punctul nr. 1 din această listă.

Trand-uri de familie: ce reușim până la sfârșitul toamnei. Sfaturi utile

Unde? Pentru cei, care preferă să-și petreacă noaptea la shoping pe internet, vă recomandăm site-ul american www.costumecraze.com, care face livrări și în Moldova. Cel mai important însă, aici veți găsi costume nu doar pentru copii și părinții lor, dar și pentru animalele de companie. Nu uitați de ele în ajun de sărbători!