Anumite profesii ar predispune mai mult la infidelitate, este concluzia unui studiu efectuat de un site de întâlniri extraconjugale. Printre cei care au o probabilitate mai mare să îşi înşele partenerul se numără cei care lucrează în finanțe şi aviație.

Acelaşi studiu arată că persoanele care lucrează în domeniul sănătății, al sportului, în artă şi comunicare au, la rândul lor, o probabilitate crescută de a călca strâmb. Dintre femeile care au participat la studiu, 85% şi-au înşelat partenerul la locul de muncă. Iată meseriile infidelilor!

 1. Domeniul bancar. Persoanele care lucrează în domeniul finanțelor au cel mai mare risc să îşi înşele partenerul de viață. Să fie cifrele de vină?
   
 2. Aviație. Ochii care nu se văd se uită...Un proverb care se poate „aplica” personalului din domeniul aviației – piloți, însoțitoare de zbor...
   
 3. Sănătate. Persoanele care lucrează în domeniul medical sunt tentate, la rândul lor, să calce strâmb. Turele lungi şi stresul sunt câțiva dintre factorii care pot contribui la acest lucru.
   
 4. Afaceri. Secretarele şi oamenii de afaceri se numără şi ei printre infideli.
   
 5. Sport. Sportivii sau antrenorii de fitness pot înşela mai des decât cei care activează în alte domenii.
   
 6. Domeniul artistic (muzicieni, actorie, fotografi, manechine). Când lucrezi cu arta sau cu frumusețea, eşti mai uşor împins în păcat.
   
 7. Persoanele care lucrează noaptea (DJ, barmani). Noaptea, tentațiile sunt mai uşor de găsit.
   
 8. Juridic (avocați, judecători, procurori). Oamenii care lucrează în domeniul juridic sunt inteligenți, dar cine spune că deşteptăciunea şi infidelitatea se exclud?
   
 9. Comunicare (jurnalişti, relații publice, comunicare). Chiar dacă nu se află în fruntea clasamentului, şi cei care lucrează în comunicare pot avea relații extraconjugale.
   
 10. Instalatori, electricieni.