Iarna din aprilie 2017, așa a fost botezată ziua de 20-21 aprilie, va naște de azi multe teorii. Unii presupun că se apropie timpuri grele și acest fenomen se datorează încălzirii globale. Noua, însă, ne rămâne doar credința și speranța într-un viitor luminos!

Și pentru că tot stăm cu copiii acasă, am hotărât să facem o listă cu 9 filme bune, de vizionat cu întreaga familie. De ce 9? Pentru că am hotărât ca al 10-lea film să-l adăugați voi în lista de comentarii. Vizionare plăcută tuturor!

1. Clopoțica și Secretul Aripilor (2012)

Clopoţica, una dintre cele mai iubite personaje Disney, se va aventura pe un tărâm interzis, unde va face descoperirea vieţii sale şi, de asemenea, va afla care este secretul din spatele aripilor sale magice.

Top 10 Filme animate pentru 21 aprilie

2. Coraline (2009)

O fată pătrunde printr-o ușă secretă descoperită într-un ungher al noii sale case și ajunge într-o versiune alternativă a propriei sale vieți. La suprafață, această realitate paralelă este șocant de asemănătoare cu viața ei adevărată, doar că-i mai interesantă și aventuroasă!

Top 10 Filme animate pentru 21 aprilie

3. Marele uriaș prietenos (2016)

Sophie e o fetiță care nu doarme niciodată la ora la care vine Bau-Bau, iar într-o noapte, îl vede pe BFG (Big Friendly Giant - Marele Gigant Prietenos). În ciuda înfățișării sale înspăimântătoare, gigantul are un suflet blând și este persecutat de cei asemenea lui fiindcă refuză să mănânce băieți și fetițe.

Top 10 Filme animate pentru 21 aprilie

4. Epic Regatul Secret (2013)

Epic spune povestea luptei continue dintre forțele binelui, care mențin lumea naturală vie, și forțele răului, care doresc să o distrugă. După ce o adolescentă se trezește transportată în mod magic în acest univers secret, ea se înconjoară de o echipă de războinici și de un grup de personaje comice, pentru a-și salva lumea lor... și a noastră.

Top 10 Filme animate pentru 21 aprilie

5. Cinci eroi de legenda/ Rice of the guardians (2010)

Este o aventură spectaculoasă care spune povestea unor eroi cu aptitudini ieşite din comun. Când lumea e ameninţată de Pitch, un spirit diabolic, cinci eroi trebuie să-şi unească forţele ca să protejeze speranţele, credinţa şi imaginaţia copiilor din toată lumea.

Top 10 Filme animate pentru 21 aprilie

6. Crăiasa Zăpezii 3: Foc și Gheață (2016)

Povestea filmului „Craiasa Zăpezii 3: Foc și Gheață” e plină de acțiune și umor, dar are și câteva lecții pe care cei mici le vor învăța urmărind aventurile personajelor la cinema.

Top 10 Filme animate pentru 21 aprilie

7. Balerina (2016)

Anul 1879, Franta. O fată drăguță și încântătoare, orfană fiind, este ajutată de prietenul ei cel mai bun, Victor, care o duce la opera din Paris pentru a-și îndeplinii cel mai mare vis: acela de a devenii o balerina.

Top 10 Filme animate pentru 21 aprilie

8. Frumoasa și Bestia (ecranizare Disney 2016)

Povestea și personajele cunoscute în adaptarea live-action a clasicului desen animat Disney „Frumoasa și Bestia”, un splendid eveniment cinematografic care celebrează unul dintre cele mai îndrăgite basme dintotdeauna. Cu Emma Watson în rolul principal!

Top 10 Filme animate pentru 21 aprilie

9. Moana-Vaiana (2016)

Moana, o navigatoare înnăscută, pornește în căutarea unei insule legendare din Oceania. Călătoria i-l va scoate în cale pe semizeul Maui, care o va ajuta să traverseze oceanul dezlănțuit, într-o extraordinară aventură plină de experiențe neobișnuite.

Top 10 Filme animate pentru 21 aprilie

10. Adăugați singuri în comentarii! 

Sursa: Mamaplus.MD