Frumoasa interpretă și mama a doi copii, Tatiana Heghea, are motiv de bucurie și mândrie pentru că are o familie frumoasă în care domnește armonia și dragostea. Tatiana și soțul ei Eugen Rabei au celebrat ieri nunta de zahăr sau fier și 6 ani de căsnicie. De-a lungul acestor ani frumoși, artista respectă o tradiție inedită pe care o numește simbolic ”voalul călător”. Asta înseamnă că tot ieri, Tatiana și-a pus din nou voalul de mireasă și a pozat la apus, în brațele alesului inimii sale.

mamaplus

Dacă în primii ani de căsnicie voalul călător a fost surprins pe plajele din Grecia sau Italia, iar anul trecut a stat acasă în autoizolare, acum a fost surprins la o vinărie din inima Codrilor.

mamaplus

”Aș fi putut trece pur și simplu pe lângă ziua asta, însă mereu aleg să trăiesc cu entuziasm și să creez sărbătoare, mai ales dacă este ocazie. A fost magic și vă mulțumim pentru sutele de aprecieri și felicitări!”, a mărturisit Tatiana Heghea.

Menționăm că Tatiana Heghea și Eugen Rabei au împreună o fetiță și un băiețel: Regina-Raluca, în vârstă de 5 ani și Arthur-Elisey, în vârstă de 3 anișori.

mamaplus