Chiar dacă le desparte o lume întreagă și nu s-au văzut demult din cauza restricțiilor de circulație impuse de pandemia COVID-19, Adriana speră ca într-o bună zi să-și revadă surioara stabilită de ani buni în Canada alături de soț și cei doi copii ai lor – un băiețel și o fetiță. Adriana și sora ei mai mică Renata în vârstă de 38 de ani seamănă ca două picături de apă, iar astăzi, artista i-a adresat un mesaj de felicitare emoționant, cu ocazia zilei de naștere.

mamaplus

”Doamne cât de repede mai trece timpul, de un an nu ne-am văzut, mi-e dor imens de voi dragii mei! La mulți ani surioara mea dragă, să fii mereu fericită și sănătoasă alături de familia ta, zâmbetul și dragostea de viață să o ai mereu in inima ta, TE IUBESC!”, se arată în mesajul Adrianei Ochișanu către sora ei.

Felicitarea a adunat zeci de aprecieri, la care s-a alăturat și mama lor, Nina Ochișanu, urându-i Renatei o primăvară veșnică și noi împliniri.

mamaplus

Despre copilăria lor frumoasă, Adriana Ochișanu a povestit anterior într-un interviu, mărturisind că nu le-a lipsit absolut nimic, au fost răsfățate, iubite și au avut toate cele necesare pentru o creștere sănătoasă și armonioasă. Pentru că Renata era mezina familiei, toate treburile casnice îi reveneau Adrianei.

La cei 43 de ani ai săi, Adriana Ochișanu se poate mândri cu o carieră spectaculoasă în muzică, doi copii frumoși și talentați și o surioară superbă.

mamaplus
mamaplus