Celebra actriță americană, Sharon Stone, a dezvăluit că a suferit nouă avorturi spontane de-a lungul vieții sale. Fiind mama a trei băieți adoptați, actrița în vârstă de 64 de ani nu a vorbit niciodată despre ceea ce se ascundea de fapt în spatele acestei decizii. Sharon Stone a deschis acest subiect dureros zilele trecute, într-un comentariu la o postare a revistei People, în care dansatoarea Peta Murgatroyd vorbea despre pierderea unei sarcini.

”Noi, ca femei, nu avem un forum pentru a discuta despre profunzimea acestei pierderi. Am pierdut nouă copii din cauza unui avort spontan. Nu este un lucru mărunt, pentru că totuși fizic sau emoțional, tindem să trăim aceste momente în singurătate și în secret, cu un sentiment de eșec.”, se arată în comentariul actriței Sharon Stone.

Mesajul actriței a fost tratat cu multă empatie de către cei care l-au citit, fiind unul motivațional și sincer în același timp.

Menționăm că actrița Sharon Stone a trecut prin două căsnicii, iar acum câțiva ani se zvonea că s-ar fi logodit cu un magnat italian, primind inelul de logodnă la vârsta de 60 de ani. Actrița a adoptat trei copii: Roan Joseph Bronstein (22 de ani), Quinn Kelly Stone (16 ani) și Laird Vonne Stone (17 ani).