Viața este plină de situații neprevăzute. Și pentru că viața nu este ca în filme, aceste situații neprevăzute apar adeseori și în contextul sexului. Un magazin online a realizat un studiu prin care a căutat să afle care sunt peripețiile prin care trec cel mai des oamenii atunci când fac sex.

După ce au analizat răspunsurile de la 2.544 de respondenți, au descoperit următoarele peripeții din timpul sexului.

 • Cea mai des întâlnită întâmplare amuzantă din timpul sexului este aceea de a cădea de pe partener sau de pe o piesă de mobilier în timpul actului sexual. 75% dintre oameni spunând că au pățit acest lucru.
   
 • Pe locul doi în topul peripețiilor se află actul de a fi prins de un membru al familiei în timpul sexului, în jur de 71% dintre respondenți recunoscând că au fost prinși într-o asemenea ipostază.
   
 • În mod surprinzător sau nu, pe locul trei se află crampele (68%).
   
 • Pe locul patru ejacularea accidentală în ochii partenerei sau partenerului (62%), iar pe locul cinci ruperea patului (58%).
   
 • Topul continuă cu alte statistici amuzante, care ne amintesc că sexul nu este întotdeauna senzual și perfect, ca în filme. Astfel, alte peripeții din timpul sexului foarte des întâlnite s-au dovedit a fi: căzutul în duș (51%), arsuri de la frecare (47%), blocarea unui obiect în zonele intime (42%) și rostirea unui alt nume decât cel al partenerului (38%).

Acum că știi toate astea, nu vei mai avea motive să te simți ciudat sau nepotrivit când ți se vor întâmpla, inevitabil, și ție.