În vremurile noastre, din nefericire, există numeroase persoane care au probleme cu banii. Chiar și așa, se spune că atunci când omul se apropie de Dumnezeu și se roagă, sufletul este mai împăcat și lucrurile bune sunt atrase în viața lor.

Nu sunt mulți cei care știu că există o rugăciune care atenuează povara grea a datoriilor și aduce prosperitate în viața celui care o rostește.

Pur și simplu, odată ce spui această rugăciune, primești un aflux spontan de energie. Se recomandă să spui această rugăciune cu voce tare și să vorbești și cu cei dragi despre ea, deoarece face minuni.

Aceasta rugăciune este considerată printre cele mai puternice și atrage abundența. Se spune că rezolvarea problemelor financiare poate apărea în mai puțin de o lună.

„M-am născut din Lumina unde se naște lumina de la sine. Eu vin din abundența Universului. Din aceeași inimă ca Divinul. Mă îndrept spre abundență nelimitată. Deoarece Universul este sursa mea de lumină și abundență.

Decid că tot ceea ce gândesc și toată energia pe care o eliberez va atrage abundență nelimitată în orice aspect al vieții mele. Decid că nu am nimic de întrebat, pentru că mă aflu în abundență. Pentru că eu vin din aceeași Lumină ca Universul. Voi ști cum să creez aceeași abundență pe care ne-a dat-o forța divină. Amin!", este rugăciunea care te scapă de datoriile financiare.

Este recomandat ca în momentul în care spui această rugăciune să ai o stare de bine și să gândești pozitiv, doar în acest fel vei atrage lucrurile bune în viața ta. Se spune că doar persoanele optimiste ajung departe.