Bucătăria este cel mai special loc din locuința ta, deoarece aici îți începi ziua, bei un ceai sau o cafea și, bineînțeles, tot aici o închei, pregătind cina pentru familie. Reparația este întotdeauna destul de stresantă. Și nu numai pentru că în săptămânile următoare vei fi nevoit să iei micul dejun, prânzul și cina pe un scaun așternut cu un ziar, în sufragerie sau în hol, ci pentru că este un proces destul de anevoios. Mai ales că după proiectarea designului, selectarea materialelor și angajarea meșterilor, va trebui să ții cont și de următorii pași:

mamaplus

1. Să cumperi sau să comanzi mobilier de bucătărie

mamaplus

Este important să te gândești la design și la planificarea corectă a mobilierului, în cele mai mici detalii: în ce direcție se vor deschide ușile, unde vor fi amplasate rafturile deschise și sertarele, unde vor fi depozitate cratițele și tigăile. Contează chiar și calitatea balamalelor și a încuietorilor. Nu uitați că aceasta este o achiziție pe termen lung, de care vă veți folosi timp de cel puțin 5-10 ani.

2. Să înlocuiești electrocasnicele vechi

mamaplus

Dacă te-ai decis să-ți modernizezi bucătăria și dorești să o faci cât mai confortabilă și funcțională, începe cu aparatele de uz casnic Hansa. De ce Hansa? E simplu: 70 de ani de calitate, tehnologie avansată și design modern, precum și sute de mii de clienți mulțumiți în 50 de țări din întreaga lume.

Electrocasnicele Hansa contribuie la crearea unui mediu plăcut şi primitor în bucătărie. Aspectul deosebit al tehnicii se datorează nu doar design-ului unic, ci și utilizării unor materiale de calitate.

În plus, acum, în rețeaua magazinelor Enter, a început o promoție specială cu reduceri bune la toate aparatele pentru bucătărie Hansa. Poți cumpăra cuptoare, frigidere, mașini de spălat vase, hote, cuptoare de gaz, suprafețe de gătit - absolut totul pentru o bucătărie confortabilă.

3. Să încerci să economisești nu numai banii, ci și forțele proprii

Promoțiile de la Enter - întotdeauna ceva interesant. De această dată ai un adevărat „set” de reduceri. 

În perioada 01 iulie - 31 iulie 2019, în cadrul magazinelor ENTER se desfășoară o promoție specială la aparatele de bucătărie Hansa.

Reducerile sunt aplicate la procurarea unui set, după cum urmează: 

- primul produs - 10%
- al doilea -15%
- al treilea - 20%

mamaplus

Apropo, achiziționarea unui set complet de electrocasnice este profitabilă nu numai datorită unei oferte bune. În primul rând, poți alege echipamentul în același stil; în al doilea rând, nu trebuie să vii la magazin de mai multe ori și, în al treilea rând, îl poți instala imediat și utiliza cu plăcere. 

Promoția deja a început. Reducerile sunt valabile până pe data de 31 iulie, în orice magazin din rețeaua Enter. Electrocasnicele tale Hansa te așteaptă!

CUPTOARE 

Renumite pentru aspectul lor modern, performanţă înaltă, design şi tehnologie intuitivă, cuptoarele Hansa îți vor face viața mai „gustoasă”.

Toate modelele acestui brand sunt fabricate din materiale de calitate: sticlă specială, ceramică și oțel inoxidabil. Cuptoarele sunt încălzite de anumite elemente electrice de încălzire, care asigură coacerea uniformă a bucatelor. O altă caracteristică importantă a cuptoarelor electrice Hansa este prezența a până la 12 regimuri de temperatură. Acestea îți permit să parcurgi pas cu pas etapele unui proces de gătit și să obții rezultatul așteptat. De asemenea, aici avem controlul electronic cu indicatoare luminoase, care permit activarea programului dorit cu o singură atingere.

MAȘINI DE SPĂLAT VASE 

Pentru a salva din timpul tău prețios poți alege un aparat, care te va lăsa să te relaxezi și va face „lună” vasele fără ajutorul tău. Astfel, poți să alegi maşini autonome de spălat vase, încorporate, de dimensiuni mici şi mari.

Acest producător oferă o gamă largă de mașini de spălat vase: de la cele de masă, până la cele de dimensiuni complete și înguste, cu o capacitate de încărcare diferită (acest parametru este măsurat conform seturilor de vase pe care intenționezi să le speli). Alegerea trebuie făcută în funcție de cerințele pe care le ai.

ARAGAZURI 

Aragazurile Hansa te vor ajuta să deții controlul în bucătărie, să economisești timp și, bineînțeles, să prepari cele mai gustoase bucate. 

Hansa oferă clienților o varietate de aragazuri de dimensiuni și configurații diverse, în funcție de plită: gaz, inducție și chiar combinate, în cazul în care plita este pe gaz și cuptorul este electric. Design-ul aragazurilor Hansa nu este doar robust, ci și modern.

HOTE

Hotele Hansa se integrează perfect în bucătăria ta. Acestea dispun de filtre moderne, iluminare și telecomandă, iar cea mai importantă funcție a lor este absorbția, de eficiența căreia te poți convinge singur!

Hansa utilizează numai motoare și ventilatoare de calitate, caracterizate printr-un zgomot redus și o durată îndelungată de funcționare. Unele modele sunt chiar echipate cu două! Acest lucru sporește productivitatea și durabilitatea și, în același timp, asigură o funcționare „liniștită”, deoarece în acest mod, hotele funcționează la viteze mai mici.

Sursa: MamaPlus.MD