Aventurierul britanic Bear Grylls a povestit recent în emisiunea „Good Morning Britain”, ziua în care a mâncat o furnică vie cu fiul prințului William şi Kate Middleton. Povestea este din 2019, pe când prințul George avea 6 ani.

Cunoscut pentru emisiunea sa „Man vs. Wild”, în care a recurs la măsuri extreme pentru a supraviețui în condiții extreme, Bear Grylls a participat la regata King's Cup, pe Insula Wight: „Eram acolo pentru King's Cup a prințului William şi toată familia regală era acolo”, potrivit Mirror.co.uk.

„Mama ducesei de Cambridge (Carole Middleton, bunica prințului George) a fost cea care m-a rugat să-l salut pe prințul George deoarece este fan al emisiunii interactive de pe Netflix. Vorbeam cu prințul când mai multe furnici s-au urcat pe piciorul lui. Le-am privit şi el m-a privit cu ochii mari uimit şi i-am spus: Haideți, trebuie să mâncăm una. El mi-a răspuns: „Adevărat?” Şi am mâncat”, povestește Bear Grylls.

„A fost un privilegiu să-i dau viitorului rege prima lui furnică ”, a concluzionat el. „Ochii lui s-au luminat, aşa cum e cazul tuturor oamenilor care se află în natură, se confruntă cu frici şi le depăşesc (...) Un erou mic!”.

Prințul George este fiul cel mare al prințului William şi al lui Kate Middleton, nepotul reginei Elizabeth a II-a. El este al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, urmat de sora sa Charlotte şi de fratele Louis.

mamaplus