În Moldova, toamnele sunt de-a dreptul frumoase și memorabile. Vinul bun, roada bogată și… nunțile noastre molodovenești sunt de nelipsit din acest tablou mirific. În luna octombrie, mai multe cupluri îndrăgite de la noi își celebrează dragostea, iar noi ne-am lăsat inspirați de armonia și fericirea lor și vă invităm să-i admirați în cele ce urmează.

Nicolae Botgros și Lidia Bejenaru marchează 49 de ani de căsnicie

mamaplus

Vestitul lăutar și soția sa au celebrat aniversarea căsătoriei pe data de 5 octombrie. Cu această ocazie, maestrul a publicat și un mesaj special:

„Căsnicia este „nodul destinului” în care sunt legate firele a două vieți. O conversație spirituală, emoțională, multe ori măgulitoare, iar periodic chinuitoare și febrilă. Farmecul acestui dialog este faptul că nici nu îți dai seama când au zburat cei 49 de ani munciți împreună, când a plecat jumătate de secol din viețile a doi oameni legați prin taina jurământului duhovnicesc. Acești 49 de ani pentru familia noastră au însemnat bucurie, euforie, ostilitate, înțelegere, grijă, compasiune, frământări și regrete. A însemnat tot ce poate simți și trăi un om. Asta e! Indiferent de ce ne-a oferit viața, pe toate le-am trăit în doi, eu și soția mea, Lidia Bejenaru”, a scris artistul.

Un octombrie jubiliar pentru interpreții Tatiana și Ilie Maxian

mamaplus

Ilie și Tatiana formează unul dintre cele mai stilate cupluri de la noi. Cei doi celebrează 10 ani de căsnicie.

”Anul acesta împlinim 10 ani de căsătorie. Cât de repede s-a scurs timpul! Mulțumesc Domnului pentru această binecuvîntare. Te iubesc, Scumpa mea! Ești viața mea! Vă urez tuturor să fiți fericiți!”, a scris Ilie pe Instagram. Tatiana și Ilie Maxian au împreună trei copii frumoși, iar familia lor este o sursă de inspirație pentru publicul de la noi.

Interpreta de muzică populară Cristina Ceauș și soțul Adrian

mamaplus

Acum 13 ani, într-o zi de 6 octombrie, Cristina și Adrian își jurau iubirea în fața altarului și dacă ar fi să o facă din nou, ar face-o cu plăcere și multă dragoste. Cei doi au împreună doi băieți și se bucură din plin de rolul de părinți.

”Sărbătorim nunta noastră de dantelă. Ce n-ar fi și nu s-ar întâmpla să fie prima și ultima”, susține Cristina.

Kătălina Rusu și Andrei Croitoru, mai îndrăgostiți ca niciodată la 2 ani de căsnicie

mamaplus

Cei doi și-au legat destinele într-o zi simbolică, pe 14 octombrie. La 2 ani din acea zi, Kătălina și Andrei se bucură că sunt părinții Melissei.

”Doi ani în care am devenit mai puternici și mai uniți. Doi ani în care universul nostru a prins contur și s-a umplut de fericire, ani ce s-au scurs atât de repede, dar în care am reușit să adunăm un infinit de amintiri și cel mai important să o aducem pe lume pe mica noastră și gingașa prințesă, Melissa.”, mărturisește Kătălina Rusu într-o postare pe rețelele sociale.

Actrița Diana Decuseară-Onică și Ian Onică celebrează 12 ani de iubire

mamaplus

”Pentru noi 10.10. 2020 înseamnă 12 ani de la nunta noastră! Acum 12 ani nu ştiam ce va urma. Am ales cu inima.Habar nu aveam că o căsnicie înseamnă mult mai mult decât zâmbete şi zile cu soare. Sunt zile când ne agităm, alergăm în toate direcțiile, încât cu greu ne mai găsim pe noi în toată această ceață. Asta-i viața! E plină! Dar e plină cu noi! Ian Onică, mulțumesc pentru noi, pentru copiii noştri, pentru toți aceşti ani! N-apuc să-ți mulțumesc mai deloc, viața e prea plină şi agitată şi nu ne lasă timp. Dar eu văd şi simt mult mai mult decât reuşesc să-ți spun!”, mărturisește actrița Teatrului Național ”Mihai Eminescu”, Diana Decuseară-Onică.

Mariana Mihăilă și Vitalie Cojocaru marchează primul jubileu al dragostei lor

mamaplus

Interpreta Mariana Mihăilă și soțul său au împlinit 5 ani de căsnicie la 7 octombrie. Rodul dragostei lor este fiul Marius, care a împlinit 4 ani în luna august. Împreună formează o familie puternică și frumoasă.

Tot în octombrie, bloggerița Rodica Untilă și soțul ei celebrează 7 ani de căsnicie

mamaplus

”7 ani este doar o cifră, dar atît de mult ne-am schimbat și atît am evoluat în acest timp.
Sinceră să fiu, primul an de căsătorie a fost greu pentru noi: a fost o perioadă de adaptare dificilă, chiar dacă înainte de căsătorie am format 5 ani un cuplu. Următoarea perioadă dificilă din relația noastră a fost după sarcina.Pe fon de schimbări de hormoni eram mai nervoasă. Spun despre aceste momente pentru că au făcut parte din viața mea. Pentru că în familie sunt si perioade mai dificile, iar atunci cînd treceți peste ele deveniți mai puternici ca cuplu. Prețuiți familia, prețuiți-vă partenerul pentru că cei mai frumoși ani din viață îi oferiți jumătații voastre.”, scrie Rodica Untilă pe Instagram

Jurnaliștii Aurica și Cristian Jardan sărbătoresc 10 ani de căsnicie

mamaplus

Jurnaliștii au dat dovadă de creativitate și au făcut o poză memorabilă și auzantă la 10 ani de căsnicie. În timp ce Cristian spune că peste 10 ani, ”mireasa a rămas cu rochia, mirele deja cu ce costum o găsit”, Aurica mărturisește că atunci ”când ești în auto-izolare, 10 ani împreună arată așa. Această zi era planificată altfel, dar vom reuși. Mai avem înca mulți ani, iar rochia e cu corset.”