O tânără în vârstă de 22 de ani se plânge că nu poate duce un mod de viață normal din cauza greutății prea mari a sânilor săi. Sânii ei cântăresc 13 kg și din acest motiv, femeia este nevoită să meargă în cârjă, scrie The Sun.

Anji Chalk din Marea Britanie mărturisește că poartă mărimea K a cupei și își face griji că ar putea rămâne ”invalidă pe viață”. Pielea ei este acoperită mereu cu iritații și vânătăi din cauza incidentelor care au loc deseori în stradă. Totodată, ea mărturisește că transpiră excesiv și din cauza asta suferă de anxietate accentuată.  

Pentru a scăpa de durerile mari de spate și alte incomodități zilnice, femeia a decis să apeleze la reducerea mamară – intervenția chirurgicală care presupune micșorarea sânilor. Medicii i-au sugerat însă să dea jos jumătate din kilogramele pe care le are în prezent și doar după aceea vor putea să facă acea intervenție.

mamaplus

”Mi-au spus să slăbesc până la 63-70 de kg, cam jumătate din greutatea pe care o am eu acum. Îmi doresc mult asta, pentru că sânii mei sunt ca două pietre uriașe. Problema cea mai mare este că nu pot face mișcare din cauza mărimii sânilor și mă aflu într-o situație dificilă.”, povestește Anji Chalk.

Tânăra mai spune că este nevoită să-și cumpere sutiene noi o dată la câteva luni, pentru că elementele de fixare nu rezistă și cedează din cauza greutății. Sutienele sunt făcute la comandă, în Polonia, și costă aproximativ 100 de dolari.

mamaplus