O femeie a mers să facă o ecografie, crezând că este gravidă, dar a avut parte de șocul vieții sale. Medicii au fost stupefiați când au văzut despre ce este vorba de fapt. Grace Baker-Padden, o tânără din Marea Britanie, a observat cum burtica ei creștea tot mai mult. Deși folosea metode contraceptive, ea s-a gândit că a rămas totuși însărcinată. Și-a anunțat iubitul și familia, iar Grace era în culmea fericirii. Doar că avea să aibă parte de o surpriză neplăcută.

Medicul ar fi confirmat bănuiala ei, iar în a 12-a săptămână de sarcină s-a dus din nou la clinică. Grace avea sângerări abundente și îi era teamă să nu facă un avort spontan. Doar că în urma ecografiei, doctorul i-a dat cea mai cumplită veste.

Grace nu era, de fapt, însărcinată. Tânăra avea o tumoare malignă: „Când am văzut ecografia, mi-am dat seama că ceva nu e bine. Nu avea forma unui copil, nu erau trăsături umane. Părea un chiorchine de struguri”, a spus Joe, soțul tinerei.

Grace a fost internată de urgență, iar medicii au reușit să extirpe tumoarea, dar tânăra a fost nevoită să facă apoi ședințe de chimioterapie. De altfel, medicii au avertizat-o că sunt șanse mari ca boala să revină.

Cei doi își doresc, în continuare, să devină părinți. Dar le este teamă, momentan, să mai încerce.