Se spune că nunta este unul dintre cele mai frumoase momente din viața unei femei. De cele mai multe ori, evenimentul este pregătit cu foarte mult timp înainte. Fiecare detaliu este analizat cu atenție și se aleg cu grijă meniul, decorul, locația și multe altele. Fiecare mireasă își dedică timp pentru a se asigura cu totul iese fix așa cum și-a dorit și că petrecerea de nuntă este una cât mai frumoasă și reușită pentru toți cei prezenți. Totuși, o mireasă a reușit să uimească din plin oameni din întreaga lume atunci când a dezvăluit ce are de gând să facă invitaților săi.

Tânăra și-a luat inima în dinți și a dezvăluit totul pe Facebook. În scurt timp, mesajul s-a viralizat rapid, stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

„Totul este atât de scump acum. Fie amânăm nunta pentru luna octombrie, fie renunțăm la invitați. Cred că îi pun să își plătească meniul în schimbul cadourilor. Am apucat să trimit deja invitații, încă nu știu cum o să ne descurcăm. Vă rog să mă ajutați, sunt foarte stresată și tristă”, a dezvăluit mireasa, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Și fiindcă situația expusă este una destul de neobișnuită, nu a durat mult până ce numeroase persoane au reacționat imediat.

Mulți dintre cei care au citit mesajul au empatizat cu viitoarea mireasă și au apreciat ideea ei de-a renunța la cadouri pentru ca invitații să îi fie totuși alături, plâtind meniurile și nu daruri:

„Personal, dacă m-ar pune cineva să îmi plătesc meniul și să nu mai fie nevoie să aduc un cadou, cu siguranță aș fi foarte fericit. Cât timp așa ne-am înțeles de la început, nu e absolut nicio problemă. Unii doar vor să își petreacă nunta alături de familie și prieteni și nu văd o problemă în asta”