Bucuria unei tinere de a deveni mamă pentru prima oară a fost umbrită de kilogramele acumulate în timpul sarcinii, însă împinsă de dorința de a fi o mămică sexy, ea s-a pus pe slăbit. Tyler Ward are acum  24 de ani și locuiește în Wales, Marea Britanie. Tânăra spune că avea 95 de kilograme după naștere și i-a fost greu să conștientizeze că slăbitul îi va schimba viața radical.

mamaplus

Din dorința de a-și ușura viața de mămică, dar și de a fi o mamă frumoasă pentru fiica ei, Tyler a început să urmeze o dietă în urma căreia a slăbit 38 de kilograme.

”Mă simt o altă persoană, iar fiica mea se poate mândri cu mine. Sunt sănătoasă, bucuroasă și pot să am grijă de fiica mea cu ușurință.”, a mărturisit ea pentru revista britanică The Sun.

Tânăra a povestit că în timpul sarcinii nu a ținut cont deloc de alimentația corectă și nu se abținea de la nimic. În plus, avea și probleme cu tiroida. Și-a dat seama că s-a îngrășat prea mult atunci când fiica ei a început să devină activă și nu putea ține pasul cu ea.

Disperată să slăbească, ea a început cu un program de slăbit, bazat pe mâncare sănătoasă gătită acasă. Astfel, Tyler a reușit să dea jos kilogramele în plus, iar acum se bucură din plin de fiecare moment prețios petrecut alături de fiica sa.

mamaplus

”Nu-mi vine să cred că pot să alerg în parc după fiica mea fără să am nevoie să mă odihnesc. Mă bucur mult că am ajuns să nu-mi mai fie rușine de trupul meu. Dacă vreau să mănânc ciocolată sau să beau un pahar cu vin nu mă abțin. Recuperez apoi. E incredibil de simplu să ai un stil de viață sănătos.”, a mai povestit tânăra care se pregătește acum de nuntă și se află în căutarea rochiei de mireasă.