Imaginația copiilor nu cunoaşte limite. Este şi cazul unei fetițe din Marea Britanie, care a decis să decupeze chipul reginei de pe bancnotele din portofelul mamei, pentru a face fețe noi păpuşilor sale. Într-un moment de neatenție al Victoriei Ingham, fetița a luat banii din portofel şi a început să decupeze chipul Reginei pe care ulterior l-a lipit peste cel al păpuşilor, transmite Today.

Femeia a povestit pe Facebook întreaga întâmplare, imediat după descoperirea pe care a făcut-o în momentul în care a intrat în camera celei mici.

„Nu știu dacă să râd sau să plâng, tot ce știu este că acum sunt lefteră, așa că accept donații”, a scris Victoria pe Facebook. Dincolo de privirea împietrită a mamei sale, micuța a continuat momentul de umor, apostrofându-şi mama că nu a avut suficiente bancnote în portofel pentru a putea face fețe noi tuturor păpuşilor sale. 

”Am trei păpuşi, mamă, dar ai avut doar două bancnote", au fost cuvintele celei mici.

mamaplus

Comentariile amuzate ale altor utilizatori nu au întârziat să apară, mulți dintre ei fiind de-a dreptul amuzați de situație. 

„Banca dumneavoastră ar putea avea milă de voi, dacă adunați toate bancnotele și le duceți pentru a le înlocui”, a comentat un utilizator. Alții nu au luat-o ca pe un moment amuzant şi i-au sugerat mamei să o pedepsească pe cea mică pentru această faptă.

După ce a citit postarea, unul dintre prietenii Victoriei a pregătit, de asemenea, o strângere de fonduri online pentru a „compensa” tânăra mamă, colectând în final 125 de lire sterline.