O mamă a avut parte de momente de panică și groază când a ieșit de la duș și a descoperit că fetița ei în vârstă de trei ani făcuse o transmisiune în direct pe Instagram. Femeia și-a împărtășit experiența pe rețelele sociale și a avertizat părinții să fie foarte atenți atunci când lasă telefonul în mâinile copilului.

Brianna Loos, 31 de ani, din Rochester, New York, spune că și-a lăsat fiica de 3 ani, Emery, să-și folosească iPhone-ul pentru a se juca, transmite publicația Today.

”Are jocul ei preferat pe telefon și era atât de cuminte și entuziasmată, încât am decis să profit de asta și să fac rapid un duș”, povestește femeia.

Loos, care este însărcinată în 38 de săptămâni cu al treilea copil, abia reușise să-și șamponeze părul, când la un moment dat fetița ei a strigat după ajutor.

”Credeam că a apărut o reclamă și nu putea să scape de ea, așa că am luat telefonul să văd ce se întâmplă. Când am văzut că eram live pe Instagram, am rămas îngrozită și înmărmurită. Am încheiat repede transmisiunea.”, mărturisește Brianna.

Se pare că norocul a fost totuși de partea femeii, pentru că nu are mulți urmăritori pe Instagram.

”Unica persoană care a văzut totul a fost o prietenă de-a mea. Nu am întrebat-o prea multe detalii, dar mi-a spus doar că a văzut doar momentul în care am țipat și am încheiat transmisiunea. Nu știu ce ar fi fost dacă aveam mai mulți urmăritori…”, a mai agăugat tânăra mamă.

mamaplus