O femeie din SUA, Robin Folsom (43 de ani), s-ar fi prefăcut că este gravidă pentru a putea obține un concediu de la muncă, dar a fost prinsă de unul dintre colegi când ”i-a căzut burta”. Colegul respectiv nu a stat prea mult pe gânduri și l-a informat pe angajator cu privire la acest incident. Ulterior, inclusiv şeful femeii a văzut că burta părea să nu mai fie lipită de corp și, după o investigație, s-a descoperit că de fapt purta un o carcasă falsă pentru a părea însărcinată. Femeia l-a inventat inclusiv pe tatăl copilului

O investigație a dezvăluit că femeia a inventat un tată fals pentru copilul ei, un bărbat pe nume ”Bran Otmembebwe”.

”În cele din urmă nu am găsit vreo dovadă că el ar exista. De aceea ea a fost acuzată și de furt de identitate”, au declarat oamenii legii.

După ce ”a născut” atunci, femeia a trimis fotografii cu bebeluşul mai multor colegi de muncă, dar nu toate păreau să fie ale aceluiași copil. Atunci, femeia le-a spus angajatorilor săi că a mai născut o dată, în iulie 2020, înainte de a rămâne însărcinată din nou în august 2021. Dar oamenii legii nu au putut găsi înregistrări oficiale despre acest lucru.

Femeia a demisionat din funcția de director de afaceri externe de la Agenția de Reabilitare Profesională din Georgia în octombrie, anul trecut, la scurt timp după ce a fost intervievată despre sarcinile false, se arată în comunicat. O anchetă este în continuare în curs de desfăşurare, conform Daily Star.