O mamă româncă din Marea Britanie, a rămas uluită când medicii i-au spus că a rămas însărcinată de două ori într-o săptămână. Alina a fost informată de către medici că are doar 5% șanse să mai aibă un copil, dar o ecografie a arătat că aștepta doi copii, care au fost concepuți la o săptămână distanță.

O mamă româncă a rămas însărcinată de două ori într-o săptămână, după ce i s-a spus că are doar 5% șanse de a rămâne însărcinată după primul ei copil. Alina le-a născut recent pe fiicele Ellie și Millie, care nu sunt, din punct de vedere medical, gemene, în Marea Britanie.

Ea a renunțat să mai încerce să aibă copii înainte de a rămâne însărcinată de două ori într-o săptămână.

„Am rămas însărcinată în timp ce eram deja însărcinată. Nu credeam că este posibil. L-am întrebat pe doctor: vorbești serios? Cum poate fi posibil să rămâi însărcinată când ești deja însărcinată? Au spus că este foarte rar, dar se întâmplă. Am aflat că au fost concepute la o săptămână, deoarece una dintre ele era mai mică la scanare. Este un miracol că mi s-a întâmplat asta. Ne-am rugat pentru un copil și am spus: dacă nu se întâmplă, nu putem face nimic în privința asta, iar apoi s-a întâmplat. După doar o lună de când am renunțat am aflat că sunt însărcinată. A fost un mare șoc pentru noi.

După ce am făcut niște cercetări, am fost într-adevăr în stare de șoc și am spus: wow, chiar s-a întâmplat și mi s-a întâmplat cu adevărat. Este cu adevărat uimitor”, a povestit Alina.

Românca a descoperit la 12 săptămâni că are doi copii în burtică

Alina a petrecut doi ani încercând să aibă un al doilea copil cu partenerul Rick, dar medicii au avertizat-o că este puțin probabil din cauza unei tiroide subactive. Dar o lună mai târziu, tânăra româncă de 30 de ani a aflat că este însărcinată și în timpul ecografiei de 12 săptămâni a descoperit că de fapt aștepta doi copii - care au fost concepuți la o săptămână între ele.

Fenomenul incredibil de rar este cunoscut sub numele de superfetație și este atunci când o a doua, noua sarcină are loc în timpul unei sarcini inițiale și poate apărea la câteva zile sau săptămâni după prima.