O femeie a fost atât de supărată de faptul că fiica ei nu dorește să îi ofere nepoți, încât a decis să mai facă ea alți doi copii. Ea și-a luat inima în dinți și a publicat povestea personală pe rețelele sociale. Ulterior, mesajul acesteia a ajuns și pe celebra platformă Reddit, devenind viral în mediul online. Mama a dorit să afle ce părere au și alții despre cele întâmplate.

Iată mesajul femeii:

„Sunt din generația X și am o mare problemă cu lipsa de responsabilitate a acestor mileniali. Fiica mea are vârsta de 22 de ani și a decis în urmă cu ceva timp că nu va avea niciodată copii. Ba mai mult decât atât, ea a decis chiar să își facă o intervenție chirurgicală care să-i garanteze acest lucru. Dar există suflete care trebuie să se nască în familia noastră, este karma. Sunt blocată acum să fac doi copii și să îi cresc, pentru că fiica mea e prea egoistă ca să se gândească la cine va duce numele familiei mai departe.”, a scris femeia, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Practic, femeia în vârstă de 42 de ani a decis să mai facă doi copii ca să aibă cine să ducă numele familiei mai departe, supărată fiind de alegerea pe care a făcut-o fiica ei în vârstă de 22 de ani.

Nu a durat mult și oameni din întreaga lume au reacționat, în special tinerii.

„Eu sunt milenial, m-am născut după anul 2000, și pot spune că e obositor să primesc mereu critici. Nu trebuie să faci un copil ca să îți dai un scop în viață sau ca să îți distragi atenția de la problemele pe care le ai. Nu trebuie să faci un copil ca să îți trăiești realizările și ambițiile prin el”, au fost de părere mulți dintre internauți.

Dezvăluirea femeii a ajuns imediat virală și povestea a stârnit un val puternic de reacții. Totuși, statistic vorbind, tot mai mulți tineri aleg să se căsătorească sau să facă un copil mult mai târziu sau chiar deloc și experții sunt de părere că acest lucru ar putea avea legătură cu situația economică actuală, cu nivelul de trai și cu provocările vieții moderne, în general.