Când ai un copil, întotdeauna apar îndoieli în legătură cu alegerea numelui. Vrei un nume în funcție de personalitatea lui, dar este încă devreme să-i cunoști caracterul. Astrologia copilului te poate ajuta să știi în avans ce fel de personalitate va avea micuțul tău, în funcție de luna în care se naște și de semnul zodiacal.

Sugestii de nume de copii care se nasc în luna decembrie:

Bebelușii născuți în decembrie pot fi Săgetător sau Capricorn, două semne ale zodiacului care, în ciuda diferențelor dintre ele, au anumite caracteristici comune. Acești copii sunt generoși și cu o mare capacitate de efort. De asemenea, se remarcă pentru că au o minte curioasă care facilitează învățarea.

Valeria. Numele este de origine latină și semnifică putere și vigoare, astfel încât poate fi perfect pentru fetița ta. Este un nume fermecător, modern și sofisticat.

Manuel. Este de origine ebraică și înseamnă „Dumnezeu însoțește”. Acesta este celălalt nume biblic dat lui Isus. Este vorba despre un nume care rămâne la modă, susținut de o tradiție îndelungată și de un farmec căruia îi reziști cu greu.

Laura. Acest nume este de origine latină și are un înțeles care vorbește despre victorie. Popularitatea sa a suferit variații de-a lungul istoriei, dar astăzi este un nume atractiv și original.

Natalia. Acest nume de origine latină are un înțeles etimologic legat de Crăciun, deci este perfect pentru o fată născută în decembrie. Este un nume puternic, cu o muzicalitate specială care rămâne original și de actualitate.

Sara. Acest nume de origine ebraică aparține unui caracter biblic. Este unul dintre cele mai frumoase nume pentru fete datorită simplității și farmecului. Capabil să evidențieze delicatețea fetei tale, numele de Sara este mereu actual și își menține popularitatea. Sara înseamnă „prințesă”.

Patricia. De origine latină, înțelesul său face referire la grupul social al patricienilor, motiv pentru care posedă un aer aristocratic și distins, dificil de egalat. Este plăcut pentru muzicalitatea sa și pentru că întărește personalitatea oricărei fete. În plus, este foarte la modă.