În urmă cu patru ani, vedeta, originară din Republica Moldova, recunoaștea că succesul din România a făcut-o cunoscută și pe meleagurile ei natale. Acum Nicoleta Nucă este una dintre cele mai populare artiste de peste Prut și se pregătește să îmbrace rochia de mireasă. Nicoleta mărturisește că nu îi plac deloc nunțile tradiționale și a ales să organizeze nunta pe insula Capri ”fără sărmăluțe și cârnați”. Într-un interviu recent, artista a vorbit și despre rolul de mamă pe care nu vrea să-l îmbrățișeze deocamdată.

Chiar dacă nu au fixat data nunții, Nicoleta Nucă și Alex Ursache spun că vor pleca împreună cu invitații și își doresc o nuntă la care să se distreze pe cinste.

"La mine la nuntă va fi un meniu foarte versatil, cel mai probabil un meniu a la carte. Vreau ca fiecare să se bucure de masa respectivă, de mâncare, să-i placă mâncarea, nu să fie nevoiți să înghită mâncarea pe care vreau eu să o mănânc. Nu-mi place chestia asta, care se practică de cele mai multe ori la nunți, unde există o alegere foarte limitată în ce privește mâncarea, adică ai voie să mănânci cele două chestii din meniu pe care ți le impune cineva.

De exemplu, nu o să fie sărmăluțe, nimic tradițional! Sunt câteva preparate tradiționale românești pe care eu una nu reușesc să le înțeleg deloc. Cârnați, lebăr, caltaboș, ceva de genul acesta. O chestie din organe cu organe. Nici nu știu bine cum se numește”, a mărturisit Nicoleta Nucă pentru ego.ro.

"Nu vreau să am copii doar pentru că așa zice societatea"

Atunci când este întrebată despre dorința ei de a deveni mamă, Nicoleta Nucă nu se sfiește să afirme că nu este pregătită pentru acest pas. Artista spune că apariția unui copil este o responsabilitate prea mare.

"Nu mă simt pregătită pentru acest pas și nu vreau să am copii doar pentru că așa zice societatea. Dacă te-ai căsătorit, vezi Doamne, pac, trebuie să faci și copilul. Nu, trebuie să simțim ambii că este momentul potrivit și că suntem pregătiți din punct de vedere psihic și emoțional pentru a da viață unui copil. Cred că este foarte simplu să faci un copil, dar, ulterior, vine treaba complicată. Trebuie să îi oferi o educație pe măsură, posibilități pe măsură, iubire necondiționată.

În momentul de față cred că ambii nu suntem suficient de maturi sau dispuși să ne împărțim iubirea pe care o purtăm unul celuilalt și cu o altă ființă. Cu siguranță, acest lucru o să vină la momentul potrivit și sunt sigură că o să fim părinți foarte buni.”, a mai povestit Nicoleta Nucă în același interviu.

mamaplus