Despre copiii născuți în luna noiembrie se știe că sunt loiali prietenilor, delicați și foarte harnici. Mai mult, au o carismă aparte, cu care vor reuși să dobândească multe lucruri frumoase în viață. Mămicile care și-au născut copilașii în ultima lună de toamnă se pot considera norocoase. Așa este și în cazul unor artiști și oameni publici de la noi care au devenit părinți acum un an, în luna noiembrie. Este vorba despre cinci copilași minunați, dintre care o pereche de gemeni, care împlinesc un anișor luna asta.

Anghelina, fiica interpreților Irina și Serghei Kovalsky

mamaplus

Frumușică, năstrușnică și foarte adorată de întreaga familie, micuța Anghelina și-a sărbătorit primul anișor din viață la sfârșitul săptămânii trecute, pe data de 21 noiembrie. Ea este al treilea copil în familia Kovalsky și adoră să danseze cu părinții, frățiorul și surioara sa mai mare.

Gemenii Luca și Teia

mamaplus

Femeia de afaceri Elizaveta Negru și celebrul coregraf Iulian Țurcanu au trei copii minunați, toți născuți în luna noiembrie. Dacă fiica lor mai mare Lia este născută pe data de 12 noiembrie, gemenii Luca și Teia au venit pe lume anul trecut în data de 3 noiembrie și au adus o avalanșă de emoții pozitive în casă.

Valentin junior, fiul interpretului Valentin Uzun

mamaplus

Acum un an, în data de 5 noiembrie a venit pe lume mezinul familiei Uzun. ”Valiucu”, cum îi spun surioarele mai mari Amelia și Alisa, este un copil mult așteptat și un artist în devenire, pentru că adoră să fredoneze melodiile tatălui său.

Frumoasa Alisa, fiica Nataliei Marin

mamaplus

Are un prenume de poveste și este o fashionistă în toată legea! Micuța Alisa adună zeci de like-uri pe rețelele sociale, iar Natalia adoră să facă poze cu ea. Fetița va împlini un anișor săptămâna viitoare, pe data de 30 noiembrie.