Miranda Kerr este recunoscută pentru aparițiile grandioase din cadrul show-urilor Victoria's Secret, iar acum, în cadrul unui interviu pentru Vogue Australia, modelul a mărturisit că nu credea că se va mai întoarce la modeling după nașterea primul ei copil, Flynn, în vârstă de 11 ani, însă ”a fost recunoscătoare pentru faptul că trupul ei s-a recuperat rapid”.

”Nu simt că sunt la fel ca înainte, ca înainte de copii, însă sunt fericită cu acest lucru. Corpul meu este diferit și s-a schimbat, dar accept asta. Consider cumva că este foarte atractiv ca tu, ființă umană, să accepți cine ești.”, a mărturisit supermodelul în vârstă de 39 de ani.

Miranda Kerr și soțul ei, Evan Spiegel, fondatorul companiei Snapchat, au împreună doi copii - Hart, de patru ani și Myles, de doi ani. Totodată, aceasta mare un fiu pe nume Flynn, din căsnicia cu Orlando Bloom.

Cei doi au pozat împreună pentru revista Vogue Australia, iar în cadrul unui interviu, ei au vorbit despre planurile lor de a-și mări familia.

mamaplus

”Ador să fiu mamă, întotdeauna am visat să am trei băieți, așa că mă simt binecuvântată. Simt cumva că sunt deschisă, așa că vom vedea ce va decide Dumnezeu.”, a spus ea.

Miranda Kerr și Evan Spiegel s-au cunoscut în 2014, la un eveniment. Cei doi au ieșit împreună până în 2015, după care s-au logodit. Doi ani mai târziu, aceștia s-au căsătorit.

Înainte de Evan, Miranda Kerr a fost căsătorită cu Orlando Bloom, cu care a început o relație în 2007. Ei s-au căsătorti la o lună după ce s-au logodit, în iunie 2010, însă trei ani mai târziu, în octombrie 2013, aceștia au divorțat. Trei ani mai târziu, actorul a început o relație cu Katy Perry, pe care atât fiul său, cât și fosta lui parteneră au îndrăgit-o rapid.