Yakaly Di Roma, în vârstă de 31 de ani, din Wales, a fost acuzată că postează fotografii indecente cu copilul său. Femeia este de meserie fotograf și spune că aceste ipostaze ar fi normale, iar imaginile nu sunt decât viziunea ei artistică. Criticile pe care le-a primit au fost atât de dure, încât a luat o decizie radicală.

„Am fost acuzată de pedofilie pentru că mi-am alăptat copilul. Mi s-a spus că îmi expun copiii în ipostaze nepotrivite pentru că mi-am alăptat fiul de 4 ani în public. În opinia unora să alăptezi la această vârstă e dezgustător și deranjant”, a declarat Yakaly pentru o publicație britanică.

mamaplus

Mama a mărturisit că prin alăptare simte că le oferă ce-i mai bun celor doi băieți ai săi și nu ar renunța la momentele speciale pentru nimic în lume.

„Pentru mine alăptarea este foarte special, pentru că a creat o legătură foarte puternică între mine și copiii mei. Fiul meu Hans suferă de autism și sânul îl alină cel mai mult, îl face să se simtă în siguranță. Nimic nu îl liniștește și nu îi oferă starea de calmitate pe care i-o oferă alăptarea. Este cel mai natural lucru și sper ca toată lumea să-l vadă ca pe o normalitate”, a mai adăugat femeia.

mamaplus