Ştiai că există o corelare între ziua săptămânii în care te-ai născut şi trăsăturile personalității tale? Se ştie despre cei care au venit pe lume într-o zi de luni, indiferent de dată, că sunt cei mai iubitori oameni din lume.

Caracteristicile fiecărei zile:

Luni. Cei născuți luni sunt cei mămoşi, care te sufocă cu dragostea lor. Activități favorabile: meditație, rugăciune, lucrul la proiecte personale.

Marți. E protejată de Marte, de zeul războiului. E planeta forței, a curajului, a deciziilor fără întârziere. Acționați, dar nu pe ton de ceartă. Cei născuți marți sunt curajoşi, competitivi, dar şi încăpățânați, se aruncă în foc, cu capul înainte. Mai întâi acționează şi apoi gândesc.

Miercuri. E ziua lui Mercur. E corespondența înțelepciunii, intuiției, a comunicării, a rezolvării. Cei născuți miercuri sunt stăpâniți de dorința de a analiza orice. Eşti sociabil, comunicativ, apreciat de cei din jur.

Joi. E patronată de Jupiter. Te ajută să stăpâneşti gândurile, să le controlezi pe cele negative. Viața ta are în permanență un sens şi un scop.

Vineri. E patronată de Venus, zeița frumuseții. Aduce plăcere, armonie, fericire. Cei născuți vineri sunt foarte plăcuți, pun prea mare preț pe opiniile celorlalți. Sunt sensibili.

Sâmbătă. E patronată de Saturn. Cei născuți sâmbăta sunt nişte oameni serioşi, misterioşi, pragmatici.

Duminică. E ziua protejată de Soare. Soarele e din cele mai vechi timpuri energizant şi o planetă misterioasă. Îi dădea energie, vitalitate, forță, putere, îl scotea în evidență. Tocmai de aceea, cei care sunt născuți duminica sunt nişte oameni frumoşi, deschişi, buni. Activitățile benefice: odihnă, relaxare.