Daniela Costețchi este una dintre cele mai cunsocute și apreciate bloggerițe de la noi. Tânăra alături de alesul inimii ei, Cătălin Soare,  educă o fetiță minunată, pe nume Leila, care a venit pe lume în toamna anului trecut.

Încă din primele zile după ce a născut, Daniela își bucura urmăritorii de pe Instagram cu tot felul de postări în care apărea alături de copila ei.

La câteva luni după marele eveniment însă, bloggerița și-a surprins fanii, publicând câteva fotografii care ne-au captat atenția. În poze, Daniela a fost suprinsă topless, acoperindu-și sânii cu un buchet primăvăratic de lalele.

Daniela arată extrem de bine și se pare că este o femeie absolut fericită, odată ce în descrierea postării, a notat câteva versuri sugestive: Am plâns o vreme din lipsă de iubire,/Mă tot întrebam cu ce-am greșit,/Acele lacrimi au udat florile din mine,/Care astăzi, vezi? Au înflorit...”

Internauții nu au ezitat să aprecieze postarea și au lăsat, în secțiunea destinată comentariilor, o mulțime de complimente: „Așa ar arăta primăvara!”; „Cât de frumoasă ești!”; „Minunată!”, sunt doar câteva dintre cuvintele scrise de ei.

Citește și: Patru generații – într-o singură fotografie. Daniela Costețchi alături de fiică, mamă și bunică