Jucăriile „Huggy Wuggy”, personaje principale dintr-un joc de groază pentru copii, au devenit la mare căutare, acestea ajungând și în magazinele de la noi. Acestea sunt confecționate dintr-un material de pluș albastru cu mâini şi picioare lungi și cu aspect înfricoșător și sunt adresate copiilor de peste 12 ani, dar și cei mici le doresc pentru a se juca cu ele. 

Jucăriile încep că creeze controverse în lumea adulților. În Marea Britanie, specialiștii avertizează părinții că aceste jucării pot avea efecte negative asupra stării de sănătate a copiilor, cum ar fi anxietate sau insomnii.

De asemenea, părinții sunt sfătuiți să nu-și lase copiii să se uite la videoclipurile cu Huggy Wuggy, de pe TikTok. Plușul ucigaș a fost comparat cu nebunia ”Clovnului ucigaș” de acum câțiva ani.

”A apărut o jucărie hidoasă (dintr-un joc drăcesc) pe care dacă copiii ar începe să o viseze cei mai mulți dintre părinți i-ar duce la psiholog și ar da bani grei ca să-i trateze însă în zadar. Dacă îți iubești copilul cum ai putea să-i cumperi jucării care simbolizează demoni, jucării care arată precum cele mai urâte coșmaruri ale lor?

Cum îți poți crește copilul expunându-l grotescului și așteptându-te să aibă o gândire angelică? Am spus-o de nenumărate ori că programul de depravare a societății începe cu copiii, desenele le-au fost spurcate, cărțile de citit le-au fost inundate cu mizerii, școlile sunt pline de programe drăcești, iar acum și jucăriile.”, se arată într-o postare pe Facebook a pastorului și scriitorului Toni Berbece.

Pe paginile de socializare unii părinți sunt revoltați și oripilați de ursulețul Huggy Wuggy. Acesta este un personaj dintr-un joc video care cântă:

Numele meu este Huggy Wuggy.
Numele meu este Huggy Wuggy.
Corp neclar și drăgălaș.
Corp neclar și drăgălaș.
Nu vii să mă îmbrățișezi?...