Cântăreața și actrița Jessica Simpson a postat o fotografie sinceră din perioada în care era dependentă de alcool. Artista a anunțat că marchează 4 ani fără alcool și face câteva destăinuiri la care mulți nu s-ar fi așteptat.

Jessica Simpson, în vârstă de 41 de ani, a scris, pe Instagram: „Aveam nevoie să beau alcool pentru că îmi ținea mintea și inima în aceeași direcție și, ca să fiu sinceră, eram epuizată”.

Fotografia care o înfățișează pe Simpson fără machiaj a fost făcută într-o dimineață din noiembrie, 2017, o zi în care a decis să renunțe la alcool.

mamaplus

În descriere, Simpson scrie: „Persoana din dimineața de 1 noiembrie 2017 este o versiune de nerecunoscut a mea. Nu pot să cred că au trecut 4 ani! Pare că au trecut doar 2. Cred că e un lucru bun”.

„Există multă stigmă în jurul etichetei de alcoolic. Adevărata luptă pe care trebuia să o fac în viața mea este să accept pierderea, durerea și auto-sabotajul. Băutul nu era problema. Eu eram. Nu mă iubeam. Nu îmi respectam propria putere. Astăzi o fac. Astăzi m-am împăcat cu frica și am acceptat aceste părți din viața mea care sunt triste”, a scris artista.

Jessica Simpson a încheiat mesajul spunând că se simte liberă datorită sincerității sale și curajului.

Cântăreața este căsătorită cu fostul jucător de fotbal Eric Johnson cu care are trei copii cu vârste între 2 și 9 ani.

Jessica Simpson a povestit mai multe despre lupta cu dependența cu alcoolul în cartea sa auto-biografică, unde spunea că ajuns la punctul cel mai jos de Halloween, în 2017, când nu avea puterea nici să-și îmbrace copiii.

mamaplus